دوره آموزشی غیر حضوری آفاق اندیشه 2 برگزار میشود
![خنجوکي](/Original/1394/05/04/IMAGE635736151349757957.jpg)
مهدی خنجوکی کارشناس توسعه و ساماندهی دبیرخانه کانون های مساجد استان قم در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، گفت: دوره آموزشی غیر حضوری آفاق اندیشه2 در قالب مسابقه کتابخوانی در تابستان 1394 برگزار می شود.
وی با اشاره به اهداف برگزاری این دوره آموزشی، اظهار داشت: توانمندسازی کادر کانون های مساجد در راستای تحقق رهنمود های رهبر معظم انقلاب پیرامون تقویت مسجد طراز اسلامی، بهبود وضعیت فرهنگی در کانون های فرهنگی و هنری مساجد، شناسایی افراد نخبه و توانمند در کار اجرایی و فعالیت های فرهنگی از جمله اهداف این دوره آموزشی است.
خنجوکی افزود: براساس آیین نامه دوره آموزشی غیرحضوری آفاق اندیشه2، حداقل از هر کانون 3 نفر و حداکثر 6 نفر از کادر کانون های مساجد می توانند در این دوره شرکت کنند.
کارشناس توسعه و ساماندهی دبیرخانه کانون های مساجد ابراز کرد: این دوره آموزشی از کتاب های معرفی شده به نام های الفبای کار فرهنگی، زندگی به سبک جهادی و کتاب برای مدیران که توسط دبیرخانه کانون های مساجد در نظر گرفته شده است برگزار خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: شرکت کنندگان می توانند تا 6 شهریور این کتب را مطالعه می کنند سپس از طرف دبیرخانه کانون های مساجد یک آزمون جامع برگزار خواهد شد.
خنجوکی عنوان کرد: برای برگزیدگان این دوره آموزشی جوایز ارزنده و حمایت هایی از طرف دبیرخانه کانون های مساجد در نظر گرفته شده است.
علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت آیین نامه به پایگاه اینترنتی دبیرخانه کانون های مساجد به نشانی masajed-qom.com و یا با شماره 37838563(داخلی 31) تماس حاصل کنید./1325/ت302/ی