۱۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۷
کد خبر: ۲۷۸۷۸۰
وارد دومین هفته شد؛

پویش مردمی سوزاندن بیرق ابلیس

خبرگزاری رسا ـ پویش مردمی سوزاندن بیرق ابلیس که صورت رسمی از 8 مرداد 1394 آغاز شده است، تا 28 مرداد، سالگرد کودتای ننگین امریکایی، و با سوزاندن پرچم منفور امریکا ادامه خواهد یافت.
آتش زدن پرچم آمريکا و اسرائيل
به گزارش خبرگزاری رسا، این پویش با هدف یادآوری جنایات شیطان بزرگ و اعلان ادامه نبرد با استکبار و هشدار به جریان امریکنوفیل در اقصی نقاط عالم در شبکه‌های اجتماعی، صفحات وب و فضای عمومی جامعه با هشتگ #سوزاندن_بیرق_ابلیس، #حرق_علم_الشیطان و#burning_satan_flag پی‌گیری می‌شود.
 
علاقه‌مندان به پیوستن به این پویش مردمی می‌توانند با به آتش کشیدن پرچم امریکا، در اندازه‌های مختلف، در محل زندگی یا کار با نماها و شعارهای متنوع، نیز درج مطالب ضداستکباری و ارسال عکس و فیلم این پرچم‌سوزی به صفحه‌ی رسمی پویش به نشانی https://instagram.com/burningsatanflag با این کار همراه شوند.
 
تصاویر به نمایش درآمده در این صفحه و دیگر صفحات این پویش از شهرها و نقاط مختلف تاریخی و مذهبی است که با سوزاندن بیرق ابلیس تعطیل‌ناپذیر بودن مبارزه با استکبار و مصداق اتم آن یعنی امریکای جنایت‌کار را به تصویر می‌کشد./836/د102/ی
 
منبع: وتر
ارسال نظرات