۲۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۴
کد خبر: ۲۸۲۰۹۸
دبیر هیأت‌ امنای آستان مقدس احمدی و محمدی:

دومین جشنواره ملی شاه‌چراغ در بین هنرمندان کشور موفق عمل کرد

خبرگزاری رسا ـ دبیر هیأت امنای آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) گفت: جشنواره ملی ادبی هنری شاه‌چراغ(ع) در دومین سال برگزاری با استقبال هنرمندان سراسر کشور روبرو شد و توانست رسالت خود را به‌ خوبی محقق کند.
سيد احمد رضا دستغيب

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، دکتر سید احمدرضا دستغیب عصر پنجشنبه 29 مرداد در آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی ادبی هنری شاه‌چراغ(ع) در حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاه‌چراغ(ع) بیان کرد: دومین جشنواره ملی ادبی هنری شاه‌چراغ(ع) در هفت رشته شعر، داستان، عکس، گرافیک، فیلم، خوشنویسی و المان شهری برگزار شده که هنرمندان 30 استان کشور چهار هزار اثر به این جشنواره ارسال کردند.

رییس شورای معاونین آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) افزود: هر بخش از این جشنواره زیرمجموعه‌های متنوعی دارد که در مجموع دومین جشنواره ادبی هنری شاه‌چراغ(ع) در 20 شاخه ادبی و هنری در کشور برگزار می‌شود.

نماینده مردم فارس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بیش از نیمی از شرکت‌کنندگان در این جشنواره بین سنین 18 تا 29 سال هستند، اظهار داشت: بیشترین آثار رسیده مربوط به بخش عکس است که هنرمندان استان‌های تهران، کهگیلویه و بویراحمد و مرکزی بیشترین آثار را به این جشنواره ارسال کردند.

دستغیب اضافه کرد آثار رسیده به این جشنواره به لحاظ کمی و کیفی در حد بسیار مطلوبی است و 56 نفر داور از سطح کشور به ‌صورت کدگذاری داوری آثار بخش‌های مختلف این جشنواره را انجام دادند.

وی ادامه داد برگزاری 18 کارگاه تخصصی، شب شعر و اکران فیلم‌های برگزیده این جشنواره از برنامه‌های جنبی دومین جشنواره ملی ادبی هنری شاه‌چراغ(ع) بود که با استقبال مردم و علاقه‌مندان روبرو شد.

شایان‌ذکر است، در این آیین از 160 نفر از برگزیدگان بخش‌های مختلف این جشنواره تقدیر شد که نفرات اول دومین جشنواره ملی ادبی هنری شاه‌چراغ(ع) لوح تقدیر و تندیس خود را از دست علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی دریافت کردند./919/پ202/ف

 

ارسال نظرات