حفظ و گسترش نهاد خانواده با تفکر اسلامی بر پایه ویژگیهای فطری
حجت الاسلام علی اکبر انصاری راد معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی تبلیغات اسلامی هرمزگان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، با اشاره به جایگاه نقش مادر در تربیت فرزند گفت: اهمیت نقش مادر به حدى است که مى توان گفت تباهى او، موجب تباهى جامعه و اصلاح او موجب اصلاح جامعه است.
وی همسرداری، فرزندداری و خانه داری را سه محور اصلی در ایفای نقش زن در خانه یاد کرد و اظهار داشت: هر یک از این سه مورد، مدیریت ویژه ای را می طلبد و نیازمند نظم و صرف وقت کافی است.
معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی تبلیغات اسلامی هرمزگان، تصریح کرد: قرآن، نهاد خانواده را کانونى براى تربیت و پرورش استعدادهاى درونى و رشد توانایى هاى بالقوه فرزندان دانسته و براى ثمر بخش بودن وظیفه خطیر و مهم پرورش کودک، نقش و کارکرد هر یک از پدر و مادر را تعیین می کند.
وی اذعان داشت: بیشترین سهم تأثیرگذارى بر فرزند در میان اعضاى خانواده از آن مادران است و نقش مادرى و عهده دارى تربیت فرزندان به عنوان بارزترین و والاترین نقش در کلام قرآن براى زنان ترسیم شده است.
حجت الاسلام انصاری راد، از نقش مادر به عنوان مهره اصلی تربیت فرزند یاد کرد و قداست و استوارى خانواده را در جامعه اسلامى بسیار با ارزش و مهم برشمرد.
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی هرمزگان، اشتغال زنان ایرانی را یکی از نشانه های حرکت جامعه ایران به سمت ره آوردهای تمدن جدید دانست و اضافه کرد: فرهنگ اشتغال زنان از منظر اسلام، حفظ جایگاه و منزلت زن است و این باید در اشتغال زنان لحاظ شود.
وی اذعان داشت: حفظ و گسترش نهاد خانواده در تفکر اسلامی بر پایه ویژگیهای فطری و طبیعی زن و مرد، اولویت و اهمیت خاصی دارد و در کنار آن، بر امکان اشتغال و استقلال مالی زن تأکید شده است.
حجت الاسلام انصاری راد، مدیریت داخلی خانه و تربیت فرزند را جزء مهمترین مسائلی ذکر کرد که جامعه و متصدیان امور اجتماعی باید در پی حل آن باشند تا نه تنها خانواده، بلکه جامعه نیز از اثرات منفی ناشی از آن در امان بماند./851/302/ب3