۲۲ آبان ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۱
کد خبر: ۳۰۲۲۸۸
استاد حوزه علمیه قزوین:

گذر از صراط برای محبان علی آسان است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه قزوین گفت: از امام صادق(ع) سوال شد چرا صراط از شمشیر تیزتر و از مو باریک‌تر است و چگونه عبور از آن ممکن است آن بزرگوار فرمود کسانی‌که مومن و متدین بوده و محب علی و اولادش هستند برق آسا از صراط می‌گذرند.
امام علي(ع)

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین حجت الاسلام سید مهدی حسینی استاد حوزه علمیه قزوین امشب در مسجد ابوالفضل با اشاره به حساب و کتاب روز قیامت گفت: یکی از گروه‌هایی که در روز قیامت سخت مورد حساب رسی قرار می‌گیرند امرا و حاکمان ستمگر هستند این افراد از آن جهت که به اموال بیت المال توجه نمی‌کردند و مال حرام را می‌خوردند به شدت مورد باز خواست قرار می‌گیرند.

 

وی در ادامه افزود: ائمه معصومین(ع) طوری به مال حرام نگاه می‌کردند که گویا از زهر بدتر بود، چون معتقد بودند اگر انسان مال حرام بخورد و بمیرد آن مردن بی‌فایده خواهد بود زیرا با این مردن روحش هم می‌میرد و هرگز به لقاء پروردگار نمی‌رسد.

 

 

گذر از صراط برای محبان علی آسان است

این کارشناس دینی ابراز کرد: از امام صادق سوال شد چرا صراط از شمشیر تیزتر و از مو باریک‌تر است و چگونه عبور از آن ممکن است آن بزرگوار فرمود کسانی‌که مومن و متدین هستند و محب علی و اولاد علی هستند برق آسا از صراط می‌گذرند، از این رو امام صادق(ع) فرمود ما قبل از همه شما از صراط عبور خواهیم کرد.

 

وی در ادامه اضافه کرد: عده‌ای در وسط پل صراط گیر می‌کنند و خداوند به جهنم امر می‌کند که افراد گناه‌کار را به درون خود بکشد آتش جهنم هم آتشی است که از درون می‌سوزاند و  به بیرون زبانه می‌کشد.

 

انسان مسؤول اعمال ریز و درشت خود است

این کارشناس مذهبی با بیان اینکه همه باید روز قیامت در محضر خداوند حاضر شوند تصریح کرد: در آن روز بندگان حساب اعمال خود را پس خواهند داد، چرا که خداوند می‌فرماید ما راه را به همه شما نشان دادیم و حجت را بر شما تمام کردیم پس خودتان در برابر راهی که انتخاب کردید مسؤول هستید و باید جواب‌گوی اعمال ریز و درشت خود باشید.

 

وی با بیان اینکه علی(ع) در اداره بیت المال بسیار حساس و محتاط بود خاطرنشان کرد: ایشان اجازه نمی‌داد ذره‌ای از اموال مردم صرف امور شخصی فرد یا گروهی شود، از این رو زمانی که طلحه و زبیر به خدمت حضرت آمدند علی(ع) فرمود آیا شما برای دیدار و شب نشینی آمدید یا برای رسیدگی به امور مسلمین.

 

این کارشناس امور خانواده اضافه کرد: علی(ع) خطاب به طلحه و زبیر فرمود اگر برای گفت‌وگوی شخصی آمدید از چراغ خودمان استفاده کنیم اگر برای امور مربوط به مسلمین آمدید از چراغ بیت المال استفاده کنیم آن دو به یکدیگر نگاه کردند که ما چه می‌گوییم و علی(ع) در چه فکری است.

 

حجت الاسلام حسینی ابراز کرد: زمانی که پیامبر اکرم(ص) به معراج رفتند خداوند فرمودند حبیب من ملائکه چهار هزار سال قبل یک مسأله را از شما سوال کردند اما شما جواب ندادید از این جهت امشب قرار است از شما بپرسند و شما جواب دهید، بلافاصله تمام ملائکه چهار نفر از خودشان را انتخاب کردند.

 

وی در ادامه افزود: از بین ملائکه جبرئیل، میکائیل، اسرافیل و عزرائیل انتخاب شدند چون اینان ملائکه مقرب درگاه خداوند بودند، از میان این چهار نفر اسرافیل مامور پرسیدن سوال شد با این عنوان که ای رسول خدا کفاره گناه فرزندان آدم چیست.

 

این کارشناس دینی اضافه کرد: پیامبر اکرم فرمود کفاره گناهان فرزند آدم چهار چیز است نخست گرفتن وضو در هوای سرد با آب سرد که سی برابر ثواب دارد در این زمان آبی که از بدن به جهت وضو می‌ریزد کفاره گناهش است.

 

حجت الاسلام حسینی ادامه داد: دوم رفتن به سوی اجتماع مانند نماز جماعت عیادت از بیماران دیدار از والدین و رفتن بسوی انجام کارهای خیر و سوم منتظر بودن از نمازی برای نماز بعدی که خود این انتظار کفاره گناهان است.

 

وی در پایان افزود: چهارم گریه بر فرزند فاطمه یعنی امام حسین(ع)، همان حسینی که هر چه داشت همه را فدای اسلام کرد نیز به طور مسلم کفاره گناهان است./873/202/ب1

ارسال نظرات