۱۸ دی ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۴
کد خبر: ۳۱۰۰۶۲
در قم؛

آیین بین­المللی تجلیل از پیشکسوتان و برترین­های شعر نبوی برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ آیین بین­المللی تجلیل از پیشکسوتان و برترین­های شعر نبوی با حضور شاعرانی از چند کشور و اقوام مختلف ایرانی در قم برگزار شد.
سومين جشنواره بين المللي شعر «رسول مهرباني » ويژه تجليل از پيشکسوتان و برترين‌هاي شعر نبوي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، سومین جشنواره بین المللی شعر «رسول مهربانی » ویژه تجلیل از پیشکسوتان و برترین‌های شعر نبوی شب گذشته در اداره کل فرهنگ و ارشاد استان قم برگزار شد.

 

حجت­الاسلام مختاری رییس پژوهشگاه مطالعات تقریبی، حجت­الاسلام دانشی مدیر کل اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی مجاهدی، دبیر ستاد شعر آیینی کشور، سیدعلی موسوی­گرمارودی، علی معلم دامغانی از حاضران در این مراسم بودند.

 

در این مراسم شاعرانی از 5 کشور و 6 قومیت ایرانی حضور داشتند که در پایان این مراسم از پیشکسوتان و برترین­های شعر نبوی تجلیل شد.

 

آیین بین­المللی تجلیل از پیشکسوتان و برترین­های شعر نبوی به همت مجمع تقریب مذاهب اسلامی و برخی از نهادهای حوزوی در اداره کل فرهنگ و ارشاد استان قم برگزار شد.

 

حجت­الاسلام گلزاده معاون فرهنگی مجمع تقریب مذاهب اسلامی درباره وحدت مسلمانان خاطرنشان کرد: سخن مسلمانان وحدت بر سر مشترکات بوده و چه افراط و چه تفریط علیه وحدت خلاف خرد و عقل جمعی و الهی و خلاف قرآن است./822/پ202/س

ارسال نظرات