حوزه های علمیه مدافعان حقیقی حریم اسلام ناب هستند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام سید جلال صالحی، مدیر حوزه علمیه آیت الله صالحی(ره) ساری امروز در جمع طلاب این مدرسه با بیان نیاز امروز حوزه های علمیه برای تلاش و مجاهدت علمی گفت: یکی از محسنات حوزه های علمیه شیعی تکاپوی علمی و پویایی فقه امامیه است که هیچگاه زمان خویش عقب نبود.
استاد حوزه علمیه ساری با اشاره به گسترش علوم و تخصصی شدن در حوزه های مختلف، بر تلاش طلاب جهت افزایش آگاهی ها علمی تاکید و خاطرنشان کرد: حوزه های علمیه شیعه از مکتب غنی اهل بیت(ع) بهره می برند و مدافعان حقیقی حریم اسلام در این زمانه به شمار می روند.
وی ادامه داد: آنچه که حوزه های علمیه را در همه اعصار پر نشاط و با تکاپو نگه داشته جامعیت در زمان شناسی، دشمن شناسی و به موقع عمل کردن است.
حجت الاسلام صالحی نشاط طلبگی را در مجاهدت در عرصه علوم اسلامی مهم دانست و تصریح کرد: طلبه ای می تواند در طول دوران تحصیل خود، نشاط را در وجود خود تبلور سازد که علاوه بر تحصیل علم، سبک زندگی اسلامی را در وجود خود نهادینه سازد.
وی افزود: با برنامه ریزی صحیح بر اساس برنامه زندگی اسلامی از جمله سحرخیزی، توسل به اهل بیت(ع)، افزایش بصیرت دینی و با دو بال زمانشناسی و دشمن شناس می توان به نشاط دست یافت.
استاد حوزه علمیه ساری بر توجه مدیران حوزه های علمیه بر امور تهذیبی و اخلاقی در بین طلاب، تاکید کرد و گفت: یکی از مهمترین وظایف مدیران حوزه های علمیه نقش آفرینی در عرصه تهذیب و اخلاق است زیرا توجه به امور تهذیبی مانع بسیاری از انحرافات اخلاقی می گردد.
مدیر حوزه علمیه آیت الله صالحی(ره) ساری به سابقه مدارس علوم دینی شیعه در برپایی کلاس های اخلاق اشاره کرد و اظهار داشت: قرن ها اساتید حوزه های علمیه در ابتدای درس خود با بیان نکات ارزشمند و گرانبهای اخلاقی به تربیت جانهای مستعد طلاب می پرداختند تا انگیزه های الهی در آنها امتداد پیدا کند.
حجت الاسلام صالحی با بیان این که باید قدردان فرصت طلبگی بود، گفت: طلبگی یک فرصت ارزشمند است که یک انسان می تواند در کسوت سربازی امام زمان(عج) خدمت کنند و به همین دلیل باید شکرگذار این توفیق الهی بود.
حجت الاسلام صالحی با بیان این که ارزش علم، به موضوع و فایده آن بستگی دارد، اظهار داشت: یکی از دلایل اهمیت تحصیل در علوم دینی، توجه و ارتباط میان انسان و خداوند است و به دلیل شرافت و انسانیت انسان نسبت به دیگر موجودات، علوم انسانی با اهمیت ترین علوم شناخته می شود.
استاد حوزه علمیه مازندران بر لزوم توجه به شأن طلبگی پرداخت و ادامه داد: تفاوت یک طلبه حوزه علمیه و دانش آموز مدارس دیگر، در آن است که یک طلبه باید از معنویات برای تحصیل و علم آموزی استفاده کند.
حجت الاسلام صالحی به اهمیت این سه مقوله پرداخت و افزود: این سه امر معنوی یک طلبه را در تحصیل علوم دینی یاری می کند و باعث می شود که علم به عنوان نور الهی در قلبش جاری شود.
مدیر حوزه علمیه ساری الگوگیری در دو حوزه درسی و معنوی برای طلاب دارای اهمیت دانست و گفت: در تاریخ تشیع و حوزه های علمیه الگوهای بسیاری از علمای برجسته در حوزه هایی مانند تحصیل علم و امور معنوی و عرفانی وجود دارد و شایسته است که طلاب این الگوها را به دقت مورد توجه قرار بدهند.
وی ادامه داد: طلاب با درک درست از مفهوم طلبگی، این فرصت را در مسیر رسیدن به کمالات انسانی قدر بدانند و هم در حیث تحصیل علوم و هم رسیدن به مقامات معنوی نهایت استفاده را ببرند./950/202/ب3