۲۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۲
کد خبر: ۳۲۱۹۶۱
کارشناس مسائل سیاسی:

مادیات مهمترین ارزش اجتماعی در غرب است

خبرگزاری رسا ـ کارشناس مسائل سیاسی، گفت: در جوامع مادی مانند غرب حمایت از مظلوم وجود نداشته و فقط مادیات ارزشمند است.
حسين رويوران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حسین رویوران کارشناس مسائل سیاسی در نشست خبری کنگره بین المللی شهدای جهان اسلامی پیرامون شخصیت شهیده «راشل کوری» که عصر دوشنبه در خبرگزاری فارس برگزار شد، گفت: اساسا جامعه غربی جامعه ای مادی بوده و سرمایه مادی یک ارزش اصلی است زیرا که سرمایه مالی از دیدگاه آنان لذت آفرین است، مادیات در غرب به عنوان مهمترین ارزش اجتماعی به شمار می رود.

 

وی افزود: در جامعه ای که لذت اساس است اهمیت دادن یک فرد به انسان های مظلوم ارزش والایی پیدا نمی‌کند، شهیده «راشل کوری» به فلسطین فکر کرده و به آنجا سفر می کند، وی تمام لذت های امریکا را زیر پا گذاشته و آن حس را به عنوان ارزش مطرح می کند و این کار ارزش بسیار بالایی دارد.

 

رویوران در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: ممکن است در یک جامعه و حتی خارج از ادیان الهی مجموعه ای از ارزش ها مطرح باشد، در جامعه ای مانند ایران که مسائلی همچون عاشورا را دارد مساله ایستادگی در برابر ظالم تداعی می شود و به این دلیل در موضوعی مانند جنگ تحمیلی افرادی ایثارگرانه رفتند و شهید شدند و به این دلیل است که نام خیابان های محله خود را به نام آنان می گذاریم.

 

کارشنان مسائل سیاسی ابراز داشت: در جامعه غربی اساسا مانند چنین موضوعی وجود ندارد، می توان گفت محیط غرب نتوانسته فطرت گری افراد را از بین ببرد، باید توجه شود که در جامه اسلامی فکر کردن به مظلوم وجود دارد ولی در غرب چنین نیست.

 

رویوران با اشاره به علت رسیدن شهیده راشل کوری به حس کمک به مظلوم، گفت: اینکه انسان با نفس خود مبارزه کند جهاد اکبر است، اقدام راشل کوری مصداق بارز جهاد اکبر است، وی در جامعه کاملا مادی با نفس خویش مبارزه کرد و تمام تمایلات یک جوان امریکایی را کنار گذاشته به دنبال کرامت انسانی رفت.


وی ادامه داد: این کار نشان دهنده روح قوی و حس انسان دوستی عجیب وی است، اگر راشل کوری را با این توصیف تعریف کنیم متوجه می شویم موضوع دینی مطرح نبوده بلکه مساله دفاع از مظلوم است.

 

کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به شخصیت راشل کوری، گفت: در فیلمی که خانواده وی به تصویر کشیده اند می بینیم در سن 12 سالگی یک انشاء می نویسد، در نوشته او می گوید چرا در این جهان کودکان یتیم، بیمار، گرسنه و جنگ زده هستند و چرا آنان در آرامش نبوده و همه از حق بازی و آموزش بهرمند نیستند، این شخص یک کودک عادی نیست، وی در امریکا از همه چیز برخوردار است ولی آرزو می کند تمام کودکان جهان این‌گونه باشند.

 

وی ادامه داد:این سخنان در سن 12 سالگی بیسار با ارزش است، وی با خودسازی توانسته یک بصیرت پیدا کند و با آن جهان را ببیند، او در جوانی همان آرزوی کودکی خود را داشت و یک سازمان جنبش همبستگی بین المللی ایجاد کرد.

 

رویوران، تصریح کرد: در این سازمان جوانان را تربیت کرده و به نقاط جهان اعزام می کند تا حامی کودکان جهان باشند، خود او انتخاب شد برای اعزام به فلسطین، برای اینکه بتواند آن حس را منتقل کند و از طرف مردم امریکا سخن بگوید برای اقامت به هتل نمی رود، او به خانه فلسطینی ها رفته و آنجا می ماند.

 

وی افزود: راشل کوری به دلیل حمایت امریکا از رژیِم صهیونیستی بسیار رنج می برد، اسارت در یک زندان، نبود آزادی، تحقیر و برتری عنصر اشغالگر از جمله مشکلات مردمان فلسطینی است که وی نام می برد.

 

کارشناس مسائل سیاسی، گفت: او در آخرین سفر خود لباسی نارنجی می پوشد تا مقابل ماشین های رژیم صهیونیستی بایستد، اگر افراد بیشتری مانند این شهید داشتیم وضعیت منطقه تغییر می کرد.

 

رویوران با بیان اینکه رسانه های غربی واقعیت را به شکل کاملا وارونه مطرح می کنند، خاطرنشان کرد: البته فعالان سیاسی در نقاط مختلف جهان از حق یک جامعه مظلوم دفاع می کنند که دیدیم در جنگ 51 روزه یک وزیر و سه نماینده انگلیسی از کار خود استعفا می دهند تا در مقابل این تجاوزات بایستند./811/پ202/ج1

ارسال نظرات