۲۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۶
کد خبر: ۴۳۲۵۷۲
ریيس اداره اوقاف و امورخيريه کاشان:

جامعه ما روز به روز از فرهنگ ناب محمدي و فرهنگ قرآني دور مي شود

ریيس اداره اوقاف و امورخيريه شهرستان کاشان گفت: جامعه ما روز به روز از فرهنگ ناب محمدي و فرهنگ قرآني دور مي شود و روش زندگي ما ايراني ها ازآن زندگي وسبک زندگي اهل بيتي دور مي شود.
حجت الاسلام جعفر جنتي

حجت الاسلام جعفر جنتي درگفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري رسا در كاشان، قرآن را يک برنامه زندگي براي بشريت دانست و افزود: وقتي قرآن در زندگي ما و سبک زندگي قرآني در جامعه حاکم شد شعارها وايده هاي انقلاب اسلامي نيز تحقق خواهد يافت و زمينه را براي ظهورمنجي عالم بشريت فراهم  و به جامعه ايده آل اهل بيت(ع) دست پيداخواهيم کرد.

 

وي به اقدامات مورد نياز براي تحقق 10ميليون نفرحافظ قرآن کريم اشاره کرد و گفت: درتمامي مراکز فرهنگي بايد با يک برنامه ريزي دقيق و سالانه و بدون موازي کاري به اين امرکمک کنند و تمامي امکانات خود را براي تحقق اين موضوع بسيج کنند.

 

حجت الاسلام جنتي درادامه به نقش حفظ قرآن درزندگي انسانها اشاره كرد و يادآور شد: وقتي جامعه ما جامعه ديني واهل بيتي و قرآني شد خيلي ازفسادها وگناهان و ضد ارزش ها از بين خواهد رفت وجامعه اي خواهد بود که اهل بيت(ع) براي آن هدف مبعوث و برگزيده شده اند وآرمانهاي اهلبيت(ع) تحقق پيدا خواهدکرد.

 

ریيس اداره اوقاف و امورخيريه شهرستان کاشان در ادامه با اشاره به اينكه مسؤولان، سازمانهاي دولتي، مؤسسات ومراکز قرآني غيردولتي و مردم و رسانه ها هرکدام به سهم خود مي توانند به ترويج معارف قرآن و اهل بيت(ع) کمک کنند، گفت: البته نقش مراکز فرهنگي و مؤسسات قرآني چشمگيرخواهد بود و با برنامه ريزي، اين امر مهم زودتر به نتيجه خواهد رسيد.

 

حجت الاسلام جنتي با تأكيد براينكه قرآن و قرآن آموزي مثل غذا و پوشاک بايد براي خانواده ها مهم باشد، گفت: فرهنگ قرآني تاحدودي توانسته است درجامعه وخانواده ها نفوذ كند اما تا زماني که اين امر، دغدغه تمامي خانواده ها يعني پدر و مادر و مراکز آموزشي به ويژه آموزش وپرورش نباشد نمي تواند موفق باشد.

 

وي درادامه به راهکارهاي ترويج حفظ قرآن در جامعه نيز اشاره كرد و افزود: به طورقطع و يقين، آموزش و پرورش و مراکز علمي که اكثر وقت نسل جوان و نوجوان را به خود اختصاص داده اند مي توانند در اين موضوع نقش مهمي داشته باشند، اما بايد به صورت علمي و تخصصي و با استفاده از اساتيد مجرب به اين امربپردازند.

 

ریيس اداره اوقاف و امور خيريه شهرستان كاشان در پاسخ به اين سؤوال که بحث قرآن و به ويژه حفظ آن درآموزش و پرورش،دانشگاهها و حوزه هاي علميه درچه اولويتي قراردارد،گفت: اين تفكردر اولويت اصلي نيست چرا که خود دست اندرکاران اين مؤسسات و نهادها و ارگانها هنوز به اين امر ايمان کافي و نقش قرآن در زندگي براي اين گونه افراد به خوبي تبيين نشده است./1307/202/ب3

ارسال نظرات