۰۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۲
کد خبر: ۴۳۳۸۲۰

افطاري دورهمي دولت و اصلاح‌طلبان

عكس‌هاي مراسم افطاري حسن روحاني به فعالان سياسي را بالا و پايين مي‌كنم كه ببينم از ميان اصولگرايان، از ميان احزاب منتقد دولت روحاني و از ميان آنها كه حتماً به حسن روحاني رأي نداده‌اند، چند نفر حضور دارند.
مراسم افطاري حسن روحاني به فعالان سياسي

به گزارش سرویس پیشخوان خبرگزاری رسا، سخنان رئيس‌جمهور در اين نشست، مرا كمي اميدوار كرده كه اختلافات سياسي نقشي در ارسال دعوتنامه‌ها نداشته و از همه‌ احزاب سياسي نمايندگاني در اين جمع حضور دارند. روحاني در اين نشست از پايان رقابت‌ها بعد از پايان انتخابات مي‌گويد و بعد هدف دولت براي اينكه همه‌ احزاب بتوانند در ميز دولت حضور داشته باشند: «از آغاز بحث ما اين بود که دولت يازدهم يک دولتي فراجناحي باشد و جناح‌ها و افکار مختلف بتوانند در ميز دولت حضور داشته باشند و بنشينيم با هم کار بکنيم. اميدوارم به اين هدف برسيم. يعني تلاش من اين بوده به اين هدف برسيم

 

سر ميز دولت كه بماند، حتي سر سفره‌ افطاري رئيس‌جمهور هم احزاب مختلف حضور ندارند و همه بالا و پايين كردن‌هاي عكس‌ها و گزارش‌ها نشان داد كه فقط كساني در اين ضيافت افطاري حضور دارند كه حامي دولت هستند. هيچ‌كس از احزاب منتقد دولت در اين مراسم حضور نداشت تا همه سخنان روحاني در مدح رفاقت‌هاي بعد از رقابت‌هاي انتخاباتي صرفاً سخناني براي گفته شدن و نه اهدافي براي عملي شدن تلقي شود.

 

تركيب سياسي سخنرانان هم جالب توجه است؛ پنج سخنران و هر پنج نفر حامي دولت، حتي اگر ابوترابي را جزو حاميان دولت به حساب نياوريم، اما منتقد دولت هم محسوب نمي‌شود. گذشته از او، هادي خانيكي (از اعضاي حزب منحله مشاركت و عضو حزب اتحاد ملت ايران)، عبدالواحد موسوي‌لاري (وزير كشور دولت اصلاحات)، علي نوبخت (نماينده تهران از ليست اميد و برادر سخنگوي دولت) و نيز زهرا ساعي (نماينده تبريز و عضو حزب اعتدال و توسعه) سخنرانان افطاري رئيس‌جمهور به فعالان سياسي بودند. تركيب سياسي سخنرانان به خوبي نشان مي‌دهد كه دولت چقدر اهتمام دارد كه احزاب مختلف سر ميز دولت بنشينند! وقتي حتي به يك نفر از منتقدان دولت يازدهم در اين افطاري كه به نام فعالان سياسي بوده، اجازه سخنراني داده نمي‌شود، ديگر سخن از دولت فراجناحي به نظر يك شوخي مي‌آيد!

 

بخشي ديگر از سخنراني روحاني هم در جمعي كه تعدادي از حاميان فتنه 88 هم حضور دارند، قابل توجه است: «اگر ما در انتخاباتي قهرمان نشديم و به عبارتي رأي نياورديم، پهلوان شويم. پهلواني بالاتر از قهرماني است و چقدر نيک افرادي که هم قهرمان باشند و هم پهلوان. پهلواني را در زندگي سياسي از ياد نبريم

 

نپذيرفتن شكست در انتخابات اولين گروهي را كه به‌خاطر شنونده مي‌آورد، فتنه‌گران و آشوبگران سال 88 هستند كه زير ميز انتخابات قانوني كشور زدند و البته در ميان مهمانان افطاري رئيس‌جمهور هم گرچه نمايندگان احزاب منتقد دولت حضور نداشتند، اما نمايندگان اين فتنه‌گران حاضر بودند و در آغاز هم يكي از آنها كه سناريوسازي ربايش دروغين دخترش در سال 88 موجب عذرخواهي خانواده شد، با فرياد خواستار تلاش روحاني براي رفع حصر شد./998/102/ب3

منبع : روزنامه جوان

  

ارسال نظرات