طلبگی از الطاف الهی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم عابدینی نماینده ولی فقیه در استان قزوین ظهر امروز در مراسم افتتاحیه سفیران هدایت قزوین که در مسجد مولاوردیخان قزوین برگزار شد با اشاره به جایگاه خطیر طلبگی در حوزه های علمیه، گفت: تحصیل علوم دینی در حوزه های علمیه در حقیقت سربازی امام زمان است، طلبه باید در این فضا به دنبال فرمان خداوند حرکت کند زیرا حضور در این مسیر از توفیقات ویژه و خاص خداوند متعال است.
وی در ادامه شروع هر کاری را با نام خداوند نتیجه بخش دانست و اظهار کرد: انسان اگر میخواهد کارش به نتیجه برسد باید با بسم الله آغاز کند هر کار حائز اهمیتی اگر به نام خداوند ختم نشود ابتر و ناقص خواهد بود.
طلبه باید در تحصیل علوم دینی دارای نام و نشان خداوند باشد
امام جمعه قزوین با بیان اینکه تحصیل علوم دینی یکی از امورات مهمی است که توفیق در آن لطف و مدد الهی را میطلبد، تصریح کرد: مسیر طلبگی طلبه در تحصیل علوم دینی باید دارای نام و نشان خداوند باشد بدین معنا که در تمام سطوح خدایی بودن و برای خدا کار کردن و اخلاص در عمل جلوهگر باشد.
حجت الاسلام والمسلمین عابدینی در ادامه به اشاره به تعریف و تبیین عالم ربانی، ابراز کرد: انسان های فرزانه و وارستهای که عمری سروکارشان با خدا بوده و کارهای خدایی انجام دادهاند عالمان ربانی نام گرفتهاند از این رو ربانی شدن با آغاز کردن کارها و امورات با بسم الله و یاد خداوند صورت میگیرد.
بسم الله در حقیقت نوعی طلب اذن و اجازه از خداوند است
وی با بیان اینکه مهم ترین معنای بسمالله استیذان و اذن خداوند است، تاکید کرد: بسم الله در حقیقت نوعی طلب اذن و اجازه از خداوند در انجام کارها است، ورود به عرصه خاص زندگی یعنی طلبگی متبرک شدن و استیذان و پیدا شدن علامت و نشانه خداوند در زندگی است.
امام جمعه قزوین در ادامه حضور در عرصه طلبگی و سربازی امام عصر را بسیار حساس و ویژه دانست و آن را از الطاف خفیفه پروردگار خواند و ابراز کرد: تمام این مسیر راه خداوند است یعنی طلبه باید پای کار خدا زندگی کند و با او عهد بندد که از این مسیر تخطی نکند و دچار گمراهی نشود در این صورت است که خداوند برکات خود را شامل حال او میکند و در نهایت عالم ربانی میشود.
حجت الاسلام والمسلمین عابدینی تصریح کرد: نباید نگاه مبلغان این گونه باشد که کارهای تبلیغ بدون وجود منابع مالی امکانپذیر نیست و نباید این شاخصه، در ورود به کار تبلیغ محور قرار گیرد درست است که با دست خالی برخی از کارها پیش نمیرود اما تأثیر دینی و معنوی تبلیغ در حوزه باید به اندازه ایمان، عقیده و یافتههای معنوی و الهی که خداوند به این مجموعه عنایت کرده است، باشد.
وی در پایان افزود: بسم الله گفتن و ذکر نام خداوند فقط تکرار حرف نیست و انسان عاقل در هیچ شرایطی تنها به الفاظ تکیه نمیکند بلکه معنای حقیقی بسم الله این است که انسان از آغاز حیات تا زمانی که از دنیا میرود نام و نشان و علامت بودن خداوند در تمام صحنههای زندگیش دیده شود و برای رضایت مندی خداوند کار خود را پیش ببرد./202/873/ب1