۲۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۱
کد خبر: ۴۴۳۶۰۱
آیت الله نابلسی:

آینده‎ای تاریک در انتظار لبنان است

امام جمعه صیدای لبنان تأکید کرد که مردم نباید به بیگانگان چشم امید داشته باشند چرا که مصالح آنان به سرعت تغییر می کند.
آیت الله عفیف نابلسی امام جمعه صیدای لبنان

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از النشره، آیت الله عفیف نابلسی امام جمعه صیدای لبنان در خطبه های نماز جمعه این هفته که در مجتمع حضرت زهرا(س) برگزار شد، نسبت به اوضاع این کشور ابراز نگرانی کرد و گفت: فرصت زیادی برای خروج از بحران نداریم چرا که به تدریج در حال ورود به آینده ای تاریک هستیم. آیا می توان امیدوار بود که مسؤولان مذاهب و احزاب مختلف پیش از ویرانی کشور به اصلاحات ریشه ای تن دهند و از خواسته های خود کوتاه بیایند؟

 

وی افزود: زمان به سود هیچ کس نیست و باید بین دو گزینه پیشرفت و نوسازی نظام سیاسی و ماندن در بحران های بی پایان انتخاب کنیم.

 

این عالم لبنانی تصریح کرد: اوضاع کشور خطرناک است و نباید فریب برخی مسؤولانی را بخوریم که ادعا می کنند درصدد ثبات لبنان هستند. لبنانی ها باید کشور خود را حفظ کنند نه اینکه به بیگانگانی چشم امید داشته باشند که مصالحشان به سرعت تغییر می کند.

 

آیت الله نابلسی از مذاکرات کنونی در لبنان استقبال کرد و ادامه داد: مذاکرات میان گروه های سیاسی لبنان در مقایسه با اوضاع کنونی منطقه یک نعمت بزرگ به شمار می آید اما این مذاکرات باید نتیجه دار و مفید باشد.

 

وی در پایان تأکید کرد که لبنان در برابر تحولات خطرناکی در منطقه قرار دارد و باید با تصویب قانون انتخابات، افق های جدیدی را در زمینه سیاسی گشود و کشور را از این وضع نجات داد./980/ب902/د

ارسال نظرات
captcha