۲۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۳
کد خبر: ۴۴۴۸۷۱

تقدیر روحانی اهل تسنن لبنان از اقدامات ملی رییس پارلمان این کشور

رییس جنش اصلاح و وحدت لبنان تلاش های رییس پارلمان این کشور برای پایان بحران ها را ستود.
شيخ ماهر عبدالرزاق رييس جنبش الاصلاح و والوحده لبنان

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از العهد، شیخ ماهر عبدالرزاق رییس جنبش اصلاح و وحدت لبنان در دیدار با زکی جمعه مشاور نبیه بری رییس پارلمان این کشور از عملکرد نبیه بری تقدیر کرد و گفت: رییس پارلمان نقش بزرگی را در زمینه داخلی و خارجی برای لبنان ایفا کرده و مسؤولیت پذیری بالایی از خود نشان داده است.

وی افزود: گفت وگوهای سیاسی که از سوی نبیه بری برگزار می شوند، عامل حفظ لبنان و وحدت اسلامی و ملی به شمار آمده و ثبات و مصالح عالی کشور را به همراه دارد. ما از اقدامات مخفیانه رییس پارلمان برای تصویب قانون انتخابات و انتخاب رییس جمهور آگاه هستیم.

این روحانی اهل تسنن همچنین با اشاره به وضع نامطلوب منطقه عکار لبنان، دولت های گذشته را به حاشیه راندن عکار متهم کرد.

شیخ عبدالرزاق لغو قانون کنونی انتخابات و تصویب قانون جدید بر اساس نسبیت کامل را عامل ارزشمند شدن انتخابات و خدمت رسانی به شهروندان دانست./980/ب903/د

ارسال نظرات
captcha