تشکیل صندوق قرضالحسنه زکات در استان بوشهر
به گزارش خبرگزاری رسا، آیتالله غلامعلی صفایی بوشهری، نماینده ولی فقیه در استان بوشهر، ظهر امروز در دومین نشست شورای زکات استان بوشهر با بیان اینکه زکات تاثیرگذارترین موضوع در توسعه و پیشرفت جامعه است، اظهار داشت: اگر روح غالب گفتمان زکات در جامعه ترویج و با برنامه پیش رود بسیاری از چالشهای اقتصادی برطرف میشود.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با تأکید بر تغییر شیوه جمعآوری زکات از روش سنتی، گفت: جمعآوری زکات باید از روش سنتی خارج و براساس برنامهریزی و دانش بنیان حرکت و نظارت شود.
امام جمعه بوشهر با بیان اینکه راندمان رشد پرداخت زکات در استان بوشهر افزایش یافته است، تصریح کرد: میزان پرداخت زکات از 5 میلیون تومان در سال 1385 اکنون به 20 میلیارد ریال رسیده که در افق 1405 این رقم به 50 میلیارد ریال میرسد.
وی با تأکید بر ایجاد بانک اطلاعات قوی در حوزه پرداخت زکات افزود: با ایجاد سیستمهای نوین گفتمان تبلیغ، ایجاد سیستمی دقیق در جذب زکات و برنامهریزی در مصرف آن میتوان استان را از مشکلات خارج کرد و به توسعه رسید.
آیت الله صفایی بوشهری با تأکید بر تحقق شعار اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل براساس پرداخت زکات افزود: با توجه به نقش مهم آثار و برکات زکات در همه عرصهها درآمدهای زکات باید در اجرایی شدن سیاستهای اقتصاد مقاومتی اجرایی شود.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با تأکید بر اجرایی شدن طرحهای اشتغالزایی بر اساس درآمدهای زکات تصریح کرد: درآمدهای زکات باید در نگاه اقتصاد مقاومتی طراحی و تدوین کرد و هدف از کمک به مستمندان باید ایجاد اشتغال و کارآفرینی باشد.
امام جمعه بوشهر تشکیل صندوق قرض الحسنه زکات را یکی از راهکارهای نوینی دانست و تأکید کرد: صندوق قرضالحسنه زکات برای توسعه تعاونیهای تولید و کارآفرینی و برطرف کردن مشکلات اشتغال در استان بوشهر شکلگیری و تشکیل شود چراکه به این وسیله با سرمایه گذاری در آن میتوان زمینه اشتغال و کارآفرینی برای قشر ضعیف فراهم کرد.
آیت الله صفایی بوشهری ظرفیت استان بوشهر در اقتصاد کرانهای مهم دانست و افزود: با تشکیل صندوق قرض الحسنه زکات زمینه تشکیل تعاونیهایی با گرایشهای اقتصاد مقاومتی در استان فراهم میشود102/ب2/998/.