اخلاص رکن اساسی در اثرگذاری تبلیغ دین است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام لطیف صادقی، معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران امروز در جلسه معاونان تبلیغ شهرهای استان در نوشهر با مهم ارزیابی کردن مسأله تبلیغ دین در جامعه، گفت: تبلیغ دین خدا و هدایت مردم به سمت دین رسالت مهم پیامبران و ائمه معصومین(ع) بوده و امروز این وظیفه مهم بر عهده روحانیت است.
وی با بیان این که تبلیغ دین با توجه به همه مشکلات و سختی هایی که با خود به همراه دارد سعادتی بزرگ است که شامل حال روحانیت شده است، افزود: امروز روحانیت باید به خود ببالد که این چنین رسالت خطیری را در جامعه دینی عهده دار است.
استاد حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که جامعه بدون تبلیغ دین در معرض هجمه های سنگین دشمنان دین قرار خواهد گرفت، تصریح کرد: کار مبلغان اجر و ثواث دنیوی و اخروی بسیاری با خود به همراه دارد به همین دلیل یک مبلغ باید قدر این فرصتی که در آن قرار دارد را بداند.
حجت الاسلام صادقی با تأکید براین که باید بیشتر تلاش شود تا اذهان عمومی جامعه بیشتر متوجه تبلیغ دین شود، خاطرنشان کرد: تبليغات در بين انسانها به دليل ويژگيهاي خاص انسان و استعدادهاي ويژهي او از جايگاه والايي برخوردار است.
استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که خداوند نخستین و مهم ترین وظيفه انبياي الهي را تبليغ دين تعيين کرده است، تصریح کرد: بيشک اگر ما در عرصه تبليغ دين خوب عمل کنيم ميتوانيم انسان را به جايگاهي بالاتر از ملائک ببريم.
وی بیان این که روحانیت در دوره های گذشته بهترین و اثرگذارترین شیوه تبلیغ دین را ارائه کردند، ادامه داد: همه تلاش علمای بزرگ دین نیز تبلیغ صحیح دین در جامعه و هدایت مردم به سوی ارزش های دینی بوده است.
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با تأکید براین که جامعه امروز نیازمند درک صحیح پیام و معارف اسلامی هستند و این رسالت روحانیت است که این پیام را به جامعه منتقل کنند، تصریح کرد: هر دستی که در مسیر تبلیغ دین خدا تلاش کند به حتم خداوند متعال نیز او را یاری خواهد داد.
حجت الاسلام صادقی با بیان این که همه تلاش یک مبلغ باید اثرگذاری تبلیغ دین در جامعه باشد، خاطرنشان کرد: نباید مناطقی که کم جمعیت هستند از داشتن روحانی بی بهره باشند بلکه حضور یک مبلغ دین در مناطقی که تعداد اندکی جمعیت نیز دارند باید مورد توجه قرار گیرد.
استاد حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که متأسفانه برخی بررسی ها نشان می دهد عدم حضور روحانی در مناطق روستایی زمینه نفوذ برخی فرقه های انحرافی را فراهم کرده است، تصریح کرد: باید حضور روحانیت در مناطق کم جمعیت و روستایی مستمر باشد تا شاهد خنثی شدن توطئه حضور دشمنان در این مناطق باشیم.
وی با بیان این که معارف اسلامی باید به کسانی که تشنه آن هستند منتقل شود، گفت: با توجه به همه تلاش های دشمن برای تغییر نگرش دینی و اعتقادی مردم اما همچنان گرایش به معنویت در جامعه به ویژه نسل جوان پررنگ است.
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با بیان این که مبلغان باید بدانند که تبلیغ دین تنها از طریق زبان و منبر نیست، افزود: در بسیاری از مواقع در عمل و رفتار خود نیز می توان به مردم درس دینداری بدهیم.
حجت الاسلام صادقی با اشاره به این که اخلاص یک مبلغ می تواند همچون چراغی او را در مسیر سعادت و تعالی حقیقی قرار دهد، گفت: یک مبلغ دینی می تواند با ارتباط صحیح و مستمر چهره به چهره با مردم مبانی دینی را برای مخاطب خود تبیین و تشریح کند.
وی با بيان اين که تبليغ عملي بسيار مؤثرتر از ساير شیوه های تبلیغ است، تصریح کرد: تبليغ گفتاري و نوشتاري نوعي از تعليم است که هر کس ياد گرفت ممکن است عمل نکند، اما تبليغ عملي، عمل ديگران را به دنبال دارد.
استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که همه نگاه ها در جامعه امروز به عملکرد یک روحانی و مبلغ است، افزود: نباید خدای ناکرده با برخی رفتارهای به دور شأن موجب خدشه دار شدن این جایگاه و لباس مقدس شویم.
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که دشمنان و بدخواهان اسلام و انقلاب به دنبال روزنه ای برای تضعیف نظام دینی هستند، ادامه داد: از آنجایی که روحانیت پرچم دار دفاع از دین و انقلاب بوده است، تلاش دشمن نیز تخریب چهره روحانیت در جامعه است.
حجت الاسلام صادقی ایجاد فاصله میان مردم و روحانیت را یکی از توطئه های مهم دشمنان انقلاب اسلامی دانست و افزود: روحانیت آگاه و با بصیرت باید مراقب باشد تا خدای ناکرده این توطئه خطرناک دشمن محقق نشود.
استاد حوزه علمیه مازندران رابطه میان مردم و حکومت اسلامی را رابطه ای عمیق و مستحکم توصیف کرد و گفت: دشمنان بدانند که هیچ قدرتی نمی تواند میان ملت بزرگ ایران اسلامی و روحانیت فاصله بیندازد و یا موجب خدشه دار شدن این رابطه دیرینه و عمیق شود.
وی با تأکيد بر اين که طلاب و روحانیان بايد در همه مراحل زندگي زي طلبگي را رعايت کنند، افزود: اگر بخواهيم تبليغ ما در جامعه اثرگذاری لازم را باشد بايد ساده زيستي و مراقبت بر اعمال را فراموش نکنيم./950/202/ب2