ضدیت با ولایت فقیه وجه تشابه مکتبهای سکولار و تفکرات غربی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام پناهیان، استاد حوزه و دانشگاه، امشب در هیأت شهدای گمنام منیریه تهران، گفت: برخی از سخنان با وجود اینکه کلام نو و جدیدی نیستند اما خودشان را در غالب کلام و اندیشه نو جلوه میدهند.
وی افزود: اطلاع داشتن از سخنانی که ظاهری جدید اما باطنی کهنه و مندرس دارند از نیازهای مهم جوامع اسلامی و جهانی به شمار میرود.
حجت الاسلام پناهیان با اشاره به اینکه بسیاری از مشکلات موجود در عرصه جهانی پدیده نو و جدید نبوده و در تاریخ مکررا به وقوع پیوسته، بیان داشت: شبهه افکنی و مشکل تراشی برای دین و انسانهای دینمدار از گذشته بوده و امروز نیز دشمنان با بیان اینکه دین قدیمی و عقل تجربی جدید است درصدد منحرف کردن مردم هستند.
این استاد دانشگاه درباره مفهوم سکولاریسم، ابراز کرد: تفکر سکولاریسم بر اداره جامعه منهی دین مبتنی بر عقل استوار است، با توجه به تاریخ در مییابیم که وجود تفکر سکولار در جامعه امروزی سخن نو و جدیدی نیست زیرا دشمنان بسیاری با به قتل رساندن پیامبران همین اهداف سکولار را دنبال میکردند و تنها تفاوت بین این دو آن است که امروز سکولار با استفاده از الفاظ ظاهرا علمی ادعای باسوادی میکند.
این استاد دانشگاه ادامه داد: سکولار درک اندک خود را در مقابل اصل دین قرار میدهد و با اصل دین به مبارزه بر میخیزد و بر این اساس پدیدههایی همچون لائیک، حاکمیتهای سکولار، اداره جامعه منهی دین، اداره جامعه مبتنی بر فهم بشر و ...به وجود میآید که تنها از نظر اصطلاحی با هم تفاوت دارد.
وی افزود: سکولار با شعار رفاه طلبی و آزادی خواهی درصدد فریب دادن انسانها و القاء اینکه این تفکر یک پدیده جدید و نوظهور در عصر حاضر است خود را بر همگان معرفی میکند در حالی که در طول تاریخ این تفکر بوده و یک موضوع جدید و تازهای نیست.
حجت الاسلام پناهیان با بیان اینکه ضدیت با ولایت فقیه وجه تشابه مکتبهای سکولار و تفکرات غربی است، گفت: امروز فضایی لازم برای بحث کردن با این تفکرات بسیار کم است چرا که آنها همانند اوایل پیروزی انقلاب اسلامی سخن خود را به صراحت بیان نمیکنند.
این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه در زمان پیامبر(ص) برخی از مسلمانان به سبب ترس از دشمن رسول خدا را به نرمی و ارتباط با دشمن ترغیب میکردند تا آسیب نبینند، گفت: امروز نیز این امر در سیاست خارجه جاری است و با اصطلاحاتی همچون تنش زدایی به ارتباط با دشمن اشاره میکنند، در قرآن کریم خداوند میفرماید: برخی از مردمان حضرت موسی(ع) به ایشان میگفتند که ما میترسیم دشمن به ما آسیب بزند؛ رهبر معظم انقلاب نیز هفته گذشته با استفاده از همین آیه فرمودند: اگر کسی بخواهد سخن قوم حضرت موسی(ع) را بزند ما نیز جواب حضرت موسی(ع) را خواهیم داد./813/202/ب3