ظرفیت های فرهنگی شهرهای فیروز کوه و دماوند
حجت الاسلام حسنعلی آهنگران، نماینده طلاب و فضلای فیروز کوه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، به تشریح ظرفیت های فرهنگی این منطقه پرداخت و اظهار داشت: این شهر دارای تقریبا پانزده هزار جمعیت می باشد که دارای امام جمعه، فرماندار، نهادها و ارگانهای دولتی است، که بیشتر جمعیت آن را روستایی ها تشکیل می دهند.
وی با اشاره به اینکه فیروز کوه حدودا 110 طلبه دارد، گفت: این منطقه دارای دو حوزه علمیه است که حوزه علمیه برادران آن در یکی از روستاهای این منطقه قرار دارد و حوزه علمیه خواهران که جدیدا تاسیس شد در شهر قرار دارد.
عضو مجمع نمایندگان حوزه علمیه نیاز این منطقه در گزینش طلاب جدید را زیاد دانست و اظهار داشت: در صورتی که وجود روحانی برای تبلیغ، ارشاد و هدایت جامعه نیاز است بسیار از روستاهای منطقه ما روحانی ندارد.
حجت الاسلام آهنگران عنوان کرد: ما در قم جلساتی به صورت هفتگی و ماهانه داریم که در این مجالس طلاب زرین دشت فیروزکوه، امام جمعه، فرماندار و مسؤولان شرکت می کنند مسائل گوناگونی در این جلسات مطرح و رسیدگی می شود.
روحانیت وظیفه سنگینی بر دوش دارد
وی با اشاره به اینکه امروزه روحانیت وظیفه سنگینی بر دوش دارد، گفت: در گذشته روحانیت مسؤولیت زیادی نداشت ولی امروز نظام به نام روحانیت است؛ بنابراین ما موظف هستیم، جوانان را از دام های دشمنان نجات دهیم و اجازه ندهیم دشمنان به اهداف شوم خودبرسند.
عضو مجمع نمایندگان حوزه علمیه با بیان اینکه سرمایه اصلی کشور ایران جوانانش هستند، ابراز داشت: جوانان در هشت سال دفاع راسخ در میدانهای جنگ و صحنه های نبرد مقابل دشمنان ایستادند و این نظام، انقلاب و کشور را حفظ کردند، که امروز هم شاهد غیرتمندی جوانانمان در سوریه و دفاع از حرم حضرت زینب(س) هستیم.
حجت الاسلام آهنگران در پایان گفت: بهتر است که به وظایف خود بیشتر آشنا باشیم و عمل به آنها داشته باشیم و باید دست به دست هم پیرو خط ولایت باشیم و از فرمان رهبر معظم انقلاب پیروی کنیم و همچنین راه انقلاب، امام خمینی(ره) و شهدا را ادامه دهیم تا فردای قیامت سر بلند باشیم./875/302/ب3