۱۲ دی ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۸
کد خبر: ۴۷۱۳۱۲
سخنران حرم رضوی:

امنیت و سلامت، دو نعمت مهم زندگی است

سخنران حرم رضوی با بیان اینکه استفاده درست از نعمت امنیت و سلامتی، سپاسگذاری از خداوند متعال است، گفت: مسلمانان همیشه باید به درگاه خداوند برای به دست آوردن این دو نعمت دعا کنند.
سخنرانی رواق

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام سید هادی طباطبایی، سخنران حرم رضوی، عصر امروز در جمع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی، در رواق امام خمینی (ره)، با اشاره به آیه قرآن «الَّذِینَ آمَنُواْ وَلَمْ یَلْبِسُواْ إِیمَانَهُم بِظُلْمٍ أُوْلَئِکَ لَهُمُ الأَمْنُ وَهُم مُّهْتَدُونَ» گفت: انسان ها از دوره های گذشته و امروزه و همه زمان ها به دنبال آرامش در زندگی بوده و هستند.

وی در ادامه با بیان اینکه آرامش به معنای تسکین، آسودگی خاطر و حالتی است که در درون قلب و دل انسان بروز می کند و در مقابل این آرامش تشویش، نگرانی و اضطراب است، ابراز داشت: همه تلاش هایی که انسان ها در طول زندگی انجام می دهند برای زندگی راحتتر و آرامش بیشتر است.

سخنران حرم رضوی با اشاره به اینکه عده ای برای رسیدن به آرامش، امکانات و ظواهر دنیایی را وسیله ارامش می دانند و به دنبال امور دنیایی هستند، ادامه داد: تنها وسیله آرامش انسان به این است که با تمام قلب و جان به ذات پاک خداوند متعال توجه داشته باشد و اوامر او را اطاعت کند.

وی تصریح کرد: بسیاری از نعمت های الهی که در اختیار انسان هاست و زمانی که این نعمت ها از دست برود، تازه انسان متوجه می شود که چه نعمت های بزرگ و گران بهائی را در اختیار داشته است.

حجت الاسلام طباطبایی در ادامه با اشاره به اینکه کلمه سکون، اطمینان، ایمان و امن در قرآن کریم و روایات به معنای آرامش است، به روایت پیامبر «نعمتان مجهولتان الصحه و الامان» اشاره کرد و افزود: دو نعمت بزرگی که مردم قدر آن را نمی دانند، امنیت و سلامتی است.

وی با بیان اینکه استفاده درست از نعمت امنیت و سلامتی، سپاس گذاری از خداوند متعال است، اظهار داشت: مسلمانان همیشه باید به درگاه خداوند برای به دست آوردن این دو نعمت دعا کنند.

سخنران حرم رضوی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه یکی از مهمترین نعمت های دنیا، دست یابی به آرامش وآسایش است، گفت: ایمان، اصل و اساس آرامش انسانهاست و هر چه اعتقادات انسان ها محکم تر باشد ایمان آنها قوی تر است.

حجت الاسلام طباطبایی با بیان اینکه هر چه شناخت نسبت به خداوند بیشتر باشد، مراتب ایمان بالا می رود و زمینه های معرفتی نسبت به خداوند افزایش پیدا می کند، ادامه داد: برای رسیدن به این مراتب، لازم است به نعمت های خداوند توجه کنیم.

وی در پایان با اشاره به اینکه امکانات و ظواهر دنیایی برای انسان ارامش قلب نمی آورد، به آیه قرآن کریم «أَلا بِذِكرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ القُلُوبُ» اشاره کرد و افزود: مراد از یاد خداوند در این ایه، فقط گفتن ذکر الله و سبحان الله نیست، بلکه مراد این است که همواره به یاد خداوند باشیم و در جاهایی که امر خداوند هست، اوامر او را اطاعت و جایی که نهی شده از آن دوری کنیم./202/859/ب1

ارسال نظرات