انحراف از اسلام حاکمیت لیبرالیسم را به دنبال دارد
به گزارش خبرگزاری رسا در تبریز، حجتالاسلام عباس نصیریفرد، معاون بینالملل دانشمندان جهان اسلام عصر امروز در چهارمین همایش گرامیداشت قیام تاریخی 29 بهمن تبریز و مولفههای انقلاب اسلامی ایران در تبریز اظهار داشت: تاریخ انقلاب اسلامی ایران سرشار از حماسههای غرورانگیز و پرافتخاری است که منجر به استقلال، آزادی و خودکفایی ملت شده است.
وی با بیان اینکه نسل اول انقلاب شاهدان انقلاب هستند و نیازی به بیان حقایق و مخاطب قراردادن آنان نیست، خاطرنشان کرد: نسل جدید و دغدغههایش در ار تباط با انقلاب باید مورد توجه قرار گیرد؛ باید دانست که نسل جدید انقلاب به شناخت سیاسی رسیدهاند و به دنبال پاسخ به پرسشهای پیرامون فلسفهی انقلاب هستند.
حجت الاسلام نصیریفرد با اشاره به اینکه نسل جدید و جوان جامعه به دنبال ریشهها و مؤلفههای پیروزی انقلاب اسلامی هستند، تصریح کرد: در صورت تحلیل درست از سیر تحول انقلاب اسلامی ایران میتوان مولفههای اصلی را در دل این نهضت دینی مشاهده کرد و این نکات باید تبیین شوند تا به حقایق راستین آرمانهای انقلاب برسیم.
معاون بینالملل دانشمندان جهان اسلام با اشاره به اینکه مردم، وحدت و رهبری سه مؤلفه اصلی در پیروزی انقلاب اسلامی بوده است، افزود: امام خمینی(ره) هدف ساختاری نداشتند، بلکه به دنبال بیان محتوای اسلامی و نهادینه شدن آن در ذهن مردم بودند و این باور و اعتقاد قلبی مردم است که باعث شده آنان هیچگاه صحنه را خالی نکنند.
وی با اشاره به اهداف استکبار جهانی از تحمیل جنگ هشت ساله علیه انقلاب اسلامی ایران گفت: در جنگ تحمیلی اگر تکیه بر قدرت معنوی نبود، هرگز به پیرورزی نمی رسیدیم؛ چرا که کشور در آن زمان از قدرت نظامی خاصی برخوردار نبود و توسل بر اعتقادات معنوی در این پیروزی نقش بسیار پررنگی را ایفا میکرد.
حجت الاسلام نصیریفرد خاطرنشان کرد: اگر ما توان مدیریت جنگ را داشتیم، بدون شک از عهده کنترل مشکلات اقتصادی نیز برمیآییم و دلیل اصلی وضعیت کنونی جامعه، جابجایی قدرت معنوی جامعه با قدرت اقتصادی است؛ عمل بر اساس خودمختاری عقلی از اصول مورد پیروی در نظام غرب است و دو کشور پیشرفتهی اسلامی ترکیه و مالزی نیز از این روش پیروی میکنند.
معاون بینالملل دانشمندان جهان اسلام با تأکید بر اینکه انحراف از خط فکری اسلام سبب بروز مشکلات اقتصادی و اجتماعی بسیاری شد، ادامه داد: همین امر منجر به فاصله طبقاتی میان مردم و مدیران شده است و تخصصگرایی صرف سبب ترویج اشرافیگری در کشور شد.
وی حاکم شدن مکتب لیبرالیسم بر فرهنگ و اجتماع را نیز از دیگر تبعات منفی انحراف از اسلام دانست و گفت: مادامی که از اصول و ارزش های انقلابی فاصله نگرفتهایم، دشمنان در توطئهها و فتنه نفوذ شکست خواهند خورد، اما اگر اصول بنیادین را فراموش کنیم، دشمنان امیدوار می شوند./935/202/ب1