تبلیغ و مطالبه گری مهمترین رسالت حوزه برای تحقق شعار سال
حجت الاسلام یدالله رحمانی، مدیر استانی حوزه علمیه خواهران چهارمحال و بختیاری، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، با اشاره به نامگذاری سال جدید با محوریت امور اقتصادی تصریح کرد: توجه به مطالبات رهبر معظم انقلاب و حرکت حول محور خواسته های ایشان به ویژه در نامگذاری سالها گره گشای مشکلات جامعه خواهد بود.
وی با انتقاد از اینکه توجه به نامگذاری سال با شعار دادن و برگزاری چند همایش محقق نمی شود، افزود: از سالهای گذشته رهبر معظم انقلاب با تیزبینی و تدبیر مسیر یک ساله کشور را با نامگذاری مشخص می کنند اما متأسفانه نسبت به خواسته های ایشان توجه کافی و عملی صورت نمی گیرد و به همین دلیل است که مشکلات جامعه و کشور برطرف نمی شود.
حجت الاسلام رحمانی سر و سامان دادن به امور اقتصادی را مهمترین نیاز امروز کشور دانست و گفت: دشمن به خوبی پی برده است که تنها راه به زانو در آوردن کشور و ایجاد نارضایتی در بین مردم امور اقتصادی و امرار و معاش آنها است؛ به همین دلیل با تمام توان وارد میدان شده است اما متأسفانه بسیاری از مسؤولان ما خواب هستند.
وی توجه به سیاستهای اقتصاد مقاومتی را تنها مشکل گشای امروز کشور دانست و اظهار کرد: اگر می خواهیم امور اقتصادی سر و سامان بگیرد و رکود و تورم از بین برود و مردم به خوبی زندگی کنند باید به اقتصاد مقاومتی، تولید داخلی و ظرفیتهای بومی توجه ویژه کنیم که اگر این شد، دشمن دیگر هیچ غلطی نمی تواند بکند.
امام جمعه بلداجی با اشاره به اینکه برای تحقق اقتصاد مقاومتی و استفاده از تولیدات بومی همه مؤظف هستند و در این بین کسی نمی تواند بی خیال باشد، افزود: به یقین روحانیان و طلاب نیز در این بین رسالتی خطیر دارند و باید هم پای مردم و مسؤولان برای تحقق شعار سال وارد میدان عمل شوند.
این مقام مسؤول با تأکید بر اینکه نقش حوزه های علمیه در تحقق اقتصاد مقاومتی غیر قابل انکار است، ابراز کرد: تحقیق، تبلیغ و مطالبه گری در مورد اقتصاد مقاومتی مهمترین رسالت امروز روحانیت برای تحقق شعار سال است.
مدیر استانی حوزه علمیه خواهران چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه اگر روحانیت بنا دارد از اقتصاد مقاومتی دفاع و تبلیغ کند، به ناچار باید قدرت تحلیل اقتصاد خود را افزایش دهد، گفت: لازمه آن آگاهی از وضعیت اقتصادی داخل و خارج کشور در حد کلی است؛ بنابراین لازم است مختصری از تاریخ و اوضاع اقتصادی جهان حاضر را بداند و همچنین از برنامه های توسعه انجام گرفته در ایران قبل و بعد از انقلاب و نتایج آنها و نقاط ضعف و قوت اقتصاد ایران مطلع باشد.
حجت الاسلام رحمانی با اشاره به اینکه طرح الگوی اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر فرزانه انقلاب، زمینه حضور روحانیت را در عرصه اقتصادی کشور بیش از پیش فراهم کرده است، افزود: از آنجایی که مجموعه سیاستهای اقتصاد مقاومتی در واقع یک الگوی بومی و علمی است که برآمده از فرهنگ انقلابی و اسلامی ما است؛ بنابراین روحانیت در رأس تبیین این مجموعه قرار دارد.
وی در پایان تبیین اقتصاد مقاومتی و روشن ساختن مرزهای مشترک آن با اقتصاد اسلامی را تنها، کار روحانیت برشمرد و خاطرنشان کرد: روحانیت باید برای رفع وابستگی اقتصادی از دشمنان اسلام و مسلمانان و رسیدن به خوداتکایی و تولید مطابق با معیارهای اسلامی را برای مردم ایران، به صورت وظیفه ای مهم و مقدس معرفی کند./302/9457/ب1