۲۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۷
کد خبر: ۴۹۰۵۲۲

روحانی سنی لبنان خواستار ریشه کن شدن تروریسم در اردوگاه عین الحلوه شد

یکی از روحانیان اهل تسنن لبنان بر لزوم نابودی قطعی تروریسم در اردوگاه فلسطینیان عین الحلوه تأکید کرد.
شیخ خضر الکبش از روحانیان اهل تسنن لبنان

به گزارش خبرگزاری رسا، شیخ خضر الکبش رییس مرکز عمر المختار لبنان با اشاره ادامه درگیری های مسلحانه در اردوگاه فلسطینیان عین الحلوه صیدا بر لزوم استمرار عملیات نظامی نیروهای مشترک فلسطینی علیه گروه افراطی بلال بدر تأکید کرد.

وی گفت: گروه بلال بدر بارها امنیت اردوگاه را مختل کرده و باید از اعطای فرصتی به وی جهت بازسازی نیروهایش جلوگیری کرد.

این روحانی اهل تسنن تصریح کرد: بلال بدر در رأس این درگیری ها قرار دارد و برخی دیگر از گروه های مسلح به یاری آن می پردازند. وقت آن فرارسیده که این گروه ها نابوده و در برابر همگان رسوا شوند.

شیخ خضر الکبش از عملکرد برخی گروه های اسلامی در اردوگاه عین الحلوه انتقاد کرد و آنها را به دلیل سرپوش بر تروریست ها مسؤول تحولات کنونی خواند.

گفتنی است در درگیری های مسلحانه در اردوگاه عین الحلوه در لبنان که از چند روز گذشته آغاز شده است 6 فلسطینی کشته شده و 40 نفر دیگر زخمی شده اند.

درگیری ها میان گروه افراطی موسوم به بلال بدر و افراد امنیتی فلسطینی در جریان بوده و در جریان این درگیری ها از موشک و توپخانه نیز استفاده می شود.

گروه بلال بدر از تشکیل «نیروی مشترک فلسطین» در اردوگاه به شدت ناراحت شده و پس از نزدیک شدن نیروهای مشترک به یکی از مناطق، اقدام به تیراندازی کردن به سمت این نیروها کردند.

گزارش های رسیده از اردوگاه حاکیست که پس از شب بسیار ملتهب، هم اکنون آرامش بر اردوگاه حاکم است ولی مدارس شهر صیدا تعطیل هستند.

اردوگاه عین الحلوه در صیدای لبنان مهمترین اردوگاه فلسطینیان به شمار می آید./980/ب902/د

ارسال نظرات
captcha