درد و درمان اقتصاد کشور در تولید و اشتغال است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت الله مرتضی مقتدایی دبیر شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه خواهران، امروز در «سیزدهمین اجلاس سراسری مدیران و مؤسسین حوزههای علمیه خواهران» با عنوان «بررسی نقش حوزههای علمیه خواهران در پیشگیری و کاهش آسیبهای اجتماعی» در مجتمع یاوران مهدی شهر مقدس قم، فعالیت برادران و خواهران فعال در حوزههای علمیه خواهران مانند تشکیل، ایجاد، تقویت، تدریس و تولید علم در این حوزهها، از مصادیق عمل صالح است و گفت: فعالان در حوزههای علمیه خواهران افتخار کنند که صبح تا پایان روز کاری، مشغول انجام عمل صالح هستید.
دبیر شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه خواهران با استناد به آیات قرآن، خطاب به حجتالاسلام والمسلمین جمشیدی ابراز داشت: نگران حقوق کمتر از یک میلیون تومان یا هشتصد هزار تومانی مدیران مدارس علمیه که گاهی شنیده میشود تا شش ماه پرداخت نشده است نباشید، این عزیزان از خداوند متعال وعده اخروی بهشت و وعده دنیوی حیات طیب را گرفتهاند.
وی با اشاره به جو مسموم کنونی که در فضای مجازی با استدلالهایی القاء شبهات نسبت به خدا، پیامبر اسلام، ائمه اطهار، بهشت، جهنم، مهدویت را مطرح میکنند، تصریح کرد: وظیفه طلبههای برادر و خواهر است در مقابل این شبههها بایستند و بدانند اگر در فضای مجازی شبههای را رفع کنند که میلیونها نفر مطلبشان را بخوانند ثواب کثیری را خواهند برد؛ این کار هم از اعمال صالح است که شما میتوانید انجام دهید.
آیت الله مقتدایی به برگزار کنندگان اجلاس سراسری مدیران حوزههای علمیه خواهران سراسر کشور پیشنهاد داد: برنامهای بگذارید تا اساتید و مدیرانی که در فاصله بین دو اجلاس اقدامی نو، ابتکاری جدید و پیشرفتی چشمگیر داشتهاند یا با استناد به نمرههای آموزشی نخبگانی را پرورش دادهاند فعالیتهای خود را معرفی کنند تا دیگران از روش کار او استفاده کرده و به فعالیت بهتر و بیشتر تشویق شوند.
دبیر شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه خواهران درباره انتخابات ریاست جمهوری، تصریح کرد: هرچه ایرانیان بیشتر پای صندوقهای رأی حاضر شوند باعث اقتدار بیشتر جمهوری اسلامی است؛ در جلسات و مذاکراتی که دارید میتوانید مردم را تشویق به حضور پای صندوق و انتخاب اصلح کنید؛ شما میتوانید وسیلهای برای حضور بیشتر مردم در انتخابات بوده و راه شناخت اصلح را به آنها آموزش دهید.
وی با اشاره به شعار سال یعنی «اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال» گفت: رهبر معظم انقلاب شعار سال را با حکمت، دانش و کارشناسی بالایی انتخاب میکنند؛ با دقت در این شعار میتوانید دریابید که ایشان هم درد جامعه را میدانند و هم برای حل آن راهکار ارائه میکنند؛ نابسامانی در تولید کارخانجات دلیل تعطیلی آنها و بیکاری نتیجهای است که به جامعه فشار میآورد.
آیت الله مقتدایی تشویق مردم به استفاده از تولیدات داخلی را از وظایف طلبهها دانست و گفت: در اطلاعیه صد سال قبل علمای اصفهان بود که آیت الله نجفی اصفهانی و بعضی از آقایان دیگر امضاء کرده بودند آمده بود که «ما علمای اصفهان تعهد میکنیم که از تولیدات خارج استفاده نکنیم، از تولیدات داخلی کشور خودمان استفاده کنیم و تعهد میکنیم که اگر در مجلسی ما را برای خواندن خطبه عقد دعوت کردند و در آن مجلس از تولیدات خارجی استفاده شده بود خطبه عقد نخوانیم و حتی اگر بر میتی که کفن خارجی دارد نماز نمیخوانیم».
دبیر شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه خواهران تصریح کرد: اگر صد سال پیش تعهد علمای اصفهان رایج و عملی شده بود دیگر ما بیکار نداشتیم، مراکز صنعتی و تولیدیمان نمیخوابید، تقویت تولید و جلوگیری از ورود قاچاق، اجناس، پوشاک اگر عمل شود وضعیت اقتصادی کشور درست خواهد شد. /836/ ۲۰۲/ص