ضرورت نظریهپردازی در مباحث فرهنگی
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر محمد هادی همایون، رئیس دانشکده معارف اسلامی و فرهنگ وارتباطات دانشگاه امام صادق (ع) گفت: باید با یک نگاه واقع بینانه سختی و صعوبت برنامه ریزی و مدیریت در حوزه فرهنگ، نسبت به عرصه های دیگر در جامعه مورد توجه قرار دهیم.
وی بیان کرد: در همه حوزه ها و لایه های مختلف فرهنگ، از جمله عرصه سیاست گذاری و نظریه پردازی، انجام اقدامات عملی و علمی ضروری است.
وی در تبیین سیاستگذاری فرهنگی در انقلاب اسلامی ادامه داد: مدتی بعد از اوایل انقلاب اسلامی، اگر چه موفق شدیم انقلاب اسلامی را در حوزه هایی مانند سیاست و اقتصاد معنا بخشیم و آن را بر اساس اصول انقلاب اسلامی خود تنظیم کنیم، ولی متاسفانه علیرغم اهمیت فرهنگ در جامعه بشری و به ویژه اهمیت خود فرهنگ در نگاه کلان انقلاب اسلامی به نظر میرسد چندان موفقیتی در این زمینه حاصل نشده است.
رئیس دانشکده معارف اسلامی و فرهنگ وارتباطات دانشگاه امام صادق (ع) گفت: وجود ضعف در عرصه سیاست گذاری فرهنگی و مدیریت فرهنگی نباید مانع ورود به عرصه نظریه شود و نباید عرصه نظری را یک عرصه انتزاعی و بدون فوریت تلقی کرد.
وی در پایان نیز افزود: ورود به عرصه نظری نیز نباید مانع بی توجهی ما به وضعیت جامعه کنونی شود و در واقع نباید جامعه را معطل تعریف فرهنگ و نظریه فرهنگی قرار داد./998/د۱۰۲/س