در پایان نامه حوزوی؛
مبانی و روش طبرسی در استفاده از آراء صحابه بررسی می شود
جلسه دفاعیه رساله علمی سطح سه حوزه علمیه با موضوع بررسی مبانی و روش طبرسی در استفاده از آراء صحابه پژوهشی از علی یدالله پور دراتاق دفاعیات مدرسه عالی دارالشفاء قم برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، جلسه دفاعیه رساله علمی سطح سه حوزه علمیه با موضوع بررسی مبانی و روش طبرسی در استفاده از آراء صحابه برگزار می شود.
براساس این گزارش، پایان نامه بررسی مبانی و روش طبرسی در استفاده از آراء صحابه به همت علی یدالله پور تدوین شده است و حجج اسلام مؤدب و یدالله پور وی را در تدوین این پایان نامه راهنمایی کرده و مشاوره داده اند.
گفتنی است، این جلسه دفاعیه امروز شنبه 17 تیرماه ساعت 17 با داوری حجت الاسلام فاکرمیبدی برگزار می شود و شرکت طلاب و فضلای حوزه علمیه نیز در این جلسه دفاعیه آزاد است./1324/ت۳۰۳/ی
ارسال نظرات