۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۱
کد خبر: ۵۱۵۴۱۷
امام جمعه موقت حاجی آباد:

اقدام قاطع دولت در برابر آمریکا سبب جلب حمایت مردمی می شود

امام جمعه موقت حاجی آباد با تاکید بر جلب حمایت مردمی با اقدام قاطع دولت در برابر نقض برجام و تحریم های جدید آمریکا، گفت: دولت‌مردان باید مقابله به مثل کنند تا دشمن بداند ایران اسلامی کشوری ظلم پذیر نیست.
نقض برجام برجام

حجت الاسلام امیر الهی منش، امام جمعه موقت حاجی آباد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، با اشاره به نقض برجام، آمریکا را شیطانی بزرگ خواند و با تاکید بر اینکه قصه برجام فتنه‌ای جدید از سوی آمریکا است گفت: مردم و مسؤولان باید با بصیرت‌افزایی به مقابله با اقدامات خبیثانه آمریکایی‌ها بپردازند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه طبق بیانات رهبری آمریکا قابل اعتماد نیست و مشکلات اقتصادی با برقراری ارتباط با شیطان بزرگ حل شدنی نخواهد بود افزود: ایران اسلامی کشوری بسیار غنی است و مدیران و مسؤولان باید با بهره گیری صحیح از ظرفیت های داخلی از دیگر کشورها بی نیاز شوند.

امام جمعه موقت حاجی آباد با بیان اینکه آمریکا دشمن دیرینه انقلاب و نظام اسلامی است که با زدن اتهاماتی نظیر جنگ طلب‌ و حامی تروریسم سعی در تضعیف ایران دارد، به توطئه دشمنان اشاره و تصریح کرد: استکبار با قدرت علمی جوانان و متخصصان ایرانی مخالف است و با توطئه های مختلف درصدد متوقف کردن توانمندی‌های جمهوری اسلامی و جلوگیری از رشد آن است.

حجت الاسلام الهی منش با اشاره به تصویب تحریم های ظالمانه آمریکا عیله کشور ایران افزود: آمریکا عربده کشان هر روز علیه ایران فریادهایی دارد اما باید بداند که نظام و مردم ایران اسلامی نه تنها با جهان سرجنگ ندارد بلکه به دنبال تعامل همراه با دنیا است.

وی در ادامه تاکید کرد: مجلس سنا با تصویب تحریم های جدید بداند ملت ایران در برابر آمریکا همچون گذشته با صلابت می ایستد و اعتقادی به قدرت پوشالی امریکا ندارد، آمریکا امپراطور نیست و ایران به حرکت خود ادامه خواهد داد.

امام جمعه موقت حاجی آباد ضمن محکوم کردن آمریکا در برقراری مجدد تحریم‌ها یادآور شد: هدف آمریکا و لابی‌های آن از تصویب تحریم‌ها، فشار به ایران و مخالفت با برجام از طریق تغییر در ساختار تحریم‌هاست.

حجت الاسلام الهی منش تصریح کرد: با توجه به اثبات بدعهدی آمریکا در دوره های مختلف و حتی در برجام به مردم جهان، دل بستن به آمریکا در این برهه زمانی خطای محض است.

وی همچنین افزود: دولت‌مردان جمهوری اسلامی بدانند در صورت مقاومت در برابر اقدامات خودخواهانه دولت منحوس آمریکا، همچون گذشته از حمایت و پشتیبانی مردم فهیم و ولایتمدار ایران اسلامی برخوردار خواهند بود.

امام جمعه موقت حاجی آباد با تأکید بر اینکه نقض عهد آمریکا هیچ اثری بر عزم راسخ و انقلابی ملت ایران نخواهد داشت گفت: دشمنان به خیال خام خودشان، فکر می کردند که ملت ایران اسلامی با اعمال تحریم‌ها تسلیم زیاده خواهی آنان می شوند درحالی که مردم ولایتمدار ایران پای آرمان‌های انقلاب اسلامی مستحکم ایستاده‌اند.

حجت الاسلام الهی منش با تاکید بر اینکه دولت با اقدام قاطع در برابر آمریکا حمایت ملت را جلب کند تصریح کرد: دولت‌مردان باید مقابله به مثل کنند تا دشمن بداند ایران اسلامی کشوری ظلم پذیر نیست و به این کار آنها پاسخی قاطع خواهد داد./۸۵۱/ت۳۰۲/ب۱

 

 

ارسال نظرات