ترویج فرهنگ رضوی عامل مصونیت جامعه در برابر هجمههای گسترده غرب است

حجت الاسلام عبدالحمید گلزاری امام جمعه موقت هرمز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، ضمن تبریک دهه کرامت و فرارسیدن سالروز میلاد باسعادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت امام رضا(ع) محبان اهل بیت(ع) را ثروتمندترین انسان های کره زمین معرفی کرد و با تاکید بر پیروی از سبک زندگی راستین ائمه اطهار(ع) گفت: ضروری است تا همه افراد تمسک حقیقی و عملی به سیره و منش اهل بیت پیدا کنند.
وی با بیان اینکه اهل بیت عصمت و طهارت(ع) در همه زمینه ها برای افراد جامعه اسوه و الگو هستند، راه نجات بشریت را در پیروی از سیره و روش ان بزرگواران دانست و افزود: زندگی های مردم در جامعه امروز با سبک زندگی ائمه اطهار فاصله زیادی دارد.
امام جمعه موقت هرمز با بیان اینکه بزرگترین مشکل در امروزی جامعه، فاصله گرفتن از سبک زندگی اهل بیت است تصریح کرد: اعتلای فرهنگ اسلامی جامعه با پیروی از سبک و سیره اهل بیت(ع) تحقق می یابد.
حجت الاسلام گلزاری با اشاره به نقش حضور امام رضا(ع) در ایران اسلامی بیان کرد: وجود حرم مطهر هشتمین اختر تابناک اسمان امامت و ولایت در کشور سبب شده تا مکتب های بسیاری به سمت آنها متمایل شوند.
وی در ادامه، حرکت شیعیان در طول تاریخ را نشأت گرفته از وجود مقدس امام رضا و خاندان ایشان دانست و ترویج دین، مکتب و مباحث اعتقادی را از جمله آثار حضور حرم رضوی در ایران اسلامی عنوان کرد.
امام جمعه موقت هرمز با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمن و هجمه های سنگین جنگ نرم بر پیکره جامعه اسلامی، ترویج فرهنگ رضوی در جامعه را بهترین عامل مصونیت در برابر هجمههای گسترده غرب ذکر کرد.
حجت الاسلام گلزاری با بیان اینکه تمامی مسلمانان و آزادی خواهان جهان باید از رفتار و سلوک امام رضا (ع) الگو بگیرند افزود: نهادهای دینی و فرهنگی نیز باید از همه ظرفیتهای موجود برای ترویج فرهنگ غنی رضوی بهره گیرند.
وی در ادامه ضمن تشریح فضائل اخلاقی و اجتماعی امام رضا (ع)، این امام همام را اسوه کامل عبودیت معرفی کرد و گفت: امام رضا(ع) در راز و نیاز و انجام کارهای عبادی به حدی رسیده بودند که ایشان را عاشق عبادت می دانستند.
امام جمعه موقت هرمز در ادامه با بیان اینکه امام رضا(ع) شبیهترین فرد به پیامبراکرم(ص) بودند تصریح کرد: این امام همام هيچ فرقى ميان غلامان و اشراف و اقوام و بيگانگان نمى گذاشتند و تنها ملاک برتری افراد بر یکدیگر را تقوای الهی می دانستند./851/ت302/ب1