تهمت زدن به مراجع برای قانونی نشان دادن کارهای خلاف، گناه بسیار بزرگی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین سید مجتبی میردامادی در سخنرانی شب گذشته که در مسجد الغفور خیابان سروش برگزار شد، گفت: برخی از قوانین بانکداری به گسترش ربا در جامعه دامن می زند.
وی در بررسی عوامل درونی که نبود آنها در شخص می تواند حجابی بر سر کسب معرفت الله باشد، افزود: یکی از عوامل بسیار با اهمیت که نبود آن در انسان می تواند حجاب بسیار عظیمی بر سر کسب معرفت الله باشد تقوای فطری است؛ تقوای فطری که وجودش معلول عوامل بسیاری است یعنی نیروی بازدارنده درونی که انسان را در هنگام ارتکاب خطا محافظت می کند.
حجت الاسلام والمسلمین میردامادی خاطرنشان کرد: وجود تقوای فطری در شخص می تواند او را به مقامات عالیه برساند؛ سلمان، اباذر و مقداد نمونه های بارز از افرادی هستند که در صدر اسلام با برخورداری از تقوای فطری از زمانی که اسلام را به عنوان دین حق پذیرفتند تا زمان مرگشان در دین داری ثابت قدم بودند و دچار تزلزل نشدند.
امام جمعه موقت اصفهان با بیان این که تقوای فطری اجازه گناه کردن را به انسان نمی دهد، ابراز کرد: متأسفانه جامعه امروز گرفتار گناه بزرگی به نام ربا شده است، گناهی که برخی از قوانین بانکداری به گسترش آن در جامعه دامن می زند؛ ربا گناهی نابخشودنی است که ضررهای بسیار زیادی را به اقتصاد جوامع اسلامی وارد می کند.
استاد اخلاق حوزه علمیه افزود: عده ای برای درست جلوه دادن و قانونی نشان دادن کارهای خلاف حاضر هستند به مراجع تقلید تهمت بزنند و دیگران را به یک کار خلاف تشویق و ترغیب کنند که این عمل گناه بسیار بزرگی محسوب می شود؛ با دروغ گویی نمی توان حلال الهی را حرام کرد یا حرام الهی را به حلال تبدیل کرد.
وی با اشاره به آیه دوم سوره بقره که می فرماید«ذَلِکَ الْکِتَابُ لا رَیْبَ فِیهِ هُدًى لِلْمُتَّقِینَ» تبیین کرد: برخودار شدن از هدایت قرآن و انبیا معلول داشتن تقوای درونی است؛ این مسأله دلیل مختوم بودن اسباب فهم برخی از افراد را به درستی نشان می دهد.
حجت الاسلام والمسلمین میردامادی در پایان خاطرنشان کرد: تقوای درونی سبب شد که حرّ به عنوان یکی از سردمداران سپاه ابن زیاد از دنیا دل بِکند و به سپاه امام حسین(ع) بپیوندد؛ فردی ملاحظه کرد که حرّ صبح روز عاشورا به خودش می لرزد به همین سبب نزد او رفت و گفت تعداد سپاه لشکر حسین(ع) در برابر ما بسیار ناچیز است و ما به طور قطع در این جنگ به پیروزی می رسیم، حرّ در پاسخ به آن شخص گفت به خدا قسم از جنگ نمی ترسم بلکه از عاقبت جنگ می ترسم که یکطرف جنگ رستگار می شوند و طرف دیگر که سپاه ابن زیاد باشد با وجود به دست آوردن پست و مقام شقی خواهند بود، سپس لشکر ابن زیاد را ترک کرد و به سپاه امام حسین(ع) پیوست./867/پ۲۰۲/ب۱