۲۰ مهر ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۱
کد خبر: ۵۳۱۲۱۴
مدیر حوزه علمیه رودان تاکیدکرد؛

تحقق تربیت دینی با پرورش دانش آموزان عالم، متفکر و اخلاق مدار

مدیر حوزه علمیه حضرت ولی عصر(عج) رودان گفت: تربیت دینی با پرورش دانش آموزان عالم، متفکر و اخلاق مدار و در یک جمله تقویت روحیه انقلابی و جهادی در جوان مسلمان ایرانی محقق می شود.
حجت الاسلام زارع

حجت الاسلام مهدیار زارع مدیر حوزه علمیه حضرت ولی عصر(عج) رودان در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، گفت: در دنیای امروز دشمنان اسلام همه توان خود را در راستای گمراه ساختن نسل جوان معطوف کرده اند، البته در مقابل همه این تبلیغات مضر و صداهای گمراه کننده، ظرفیت های بزرگی برای هدایت جوانان وجود دارد.

وی در ادامه افزود: باید از ظرفیت‌های موجود برای هدایت نسل جوان بهره برد، مسؤولان فرهنگی نیز همه همت و تلاش خود را در مسیر تربیت دینی و انقلابی جوانان قرار دهند.

مدیر حوزه علمیه حضرت ولی عصر(عج) رودان همچنین تصریح کرد: یکی از این ظرفیت‌ها، آموزش و پرورش بوده که در سراسر کشور گسترده شده است.

حجت الاسلام زارع بیان کرد: به فرموده مقام معظم رهبری، آموزش و پرورش باید شیوه تعلیم را به گونه ای تنظیم کند که جوان و دانش آموز ما همه وقت و توان و قدرت و استعداد و نیروی فکری و جسمی اش صرف همین اوراقی که در این کتاب هست نشود بچه ها باید انقلابی بار بیاورند پس فرصت کار انقلابی بدهند.

وی ضمن تعریف جامعی از تربیت ابراز داشت: تربیت یعنی رشد دادن صفات خوب موجود در سرشت انسان است و تربیت دینی نیز به معنای راهکارهایی که دین اسلام از طریق وحی برای رشد و پرورش صفات خوب ارائه داده است.

مدیر حوزه علمیه حضرت ولی عصر(عج) رودان با تاکید بر اینکه دین اسلام به عنوان کامل ترین ادیان است افزود: بنابراین بهترین شاخصه های تربیت را باید از اسلام گرفت چراکه از این طریق زمینه تربیت صحیح و اعتلای صفات نیک را در وجود انسان فراهم می سازد.

حجت الاسلام زارع با تاکید بر اینکه تربیت مربی می خواهد و نخستین مربی انسان، والدین هستند، گفت: شخصیت هر فردی از خانواده شکل می‌گیرد و در مدرسه و جامعه به تکامل و پویایی می رسد.

وی ادامه داد: خانواده و والدین باید با توجه و تکریم فرزندان، احساس حقارت و عدم اتکا به نفس را از وی جدا کنند و فرزندان را شجاع محکم و قوی به بار بیاورد.

مدیر حوزه علمیه حضرت ولی عصر(عج) رودان با تاکید بر اینکه معلم باید به دانش آموز علم، روش تفکر و اخلاق و رفتار را بیاموزد، اذعان داشت: در این صورت جوانی پیشرو، فعال و مسؤولیت پذیر پرورش می یابد که در آموزش اهل فکر و به کار گرفتن اندیشه بوده و در برخورد با مردم نیز با حیا رفتار می کند.

حجت الاسلام زارع همچنین افزود: چنین جوانی نسبت به جامعه با ایمان کامل در جهت مصالح کشور گام بر می‌دارد و نسبت به ارزش‌های جامعه وفادار است.

وی در پایان با اشاره به تاثیر تفکر دینی معلمان در تربیت نسل ایده آل بیان کرد: تربیت دینی با پرورش دانش آموزان عالم با تفکر و اندیشه و اخلاق مدار و در یک جمله تقویت روحیه انقلابی و جهادی در جوان مسلمان ایرانی محقق می شود./851/ت۳۰۲/ب۲

ارسال نظرات