۶۰ ترجمه و شرح از صحیفه سجادیه به زبان فارسی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، حجت الاسلام محمد سالار عصر امروز در هفتمین کنگره بین المللی امام سجاد(ع) در سالن شرکت گاز بندرعباس با اشاره به ترجمه های صحیفه سجادیه و رساله الحقوق در بعد بین المللی و عرصه جهانی گفت: این دو کتاب ارزشمند منحصر به مسلمانان و محبان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) نیست.
وی در ادامه افزود: شخصیت های بزرگی از سایر ادیان به ترجمه صحیفه سجادیه و رساله الحقوق و تبیین سیره امام سجاد(ع) پرداخته اند.
معاون مجمع جهانی اهل بیت(ع) تصریح کرد: شخصیت های زیادی از سایر کشورها با هدف تبیین شخصیت امام سجاد(ع) تلاش کرده و کتاب هایی تالیف کرده اند که سلیمان کتانی با هفت جلد کتاب در ارتباط با ائمه اطهار(ع) و یک شخصیت مسیحی نیز کتاب ها و ترجمه هایی درخصوص شخصیت و ویژگی های اخلاقی امام سجاد(ع) انجام داده اند.
حجت الاسلام سالار ادامه داد: تا کنون از صحیفه سجادیه 60 ترجمه و شرح به زبان فارسی انجام شده است، ژرژیک ابراهیمی از کشور ارمنستان آخرین ترجمه صحیفه و همچنین رساله الحقوق را انجام داده است.
وی همچنین ابراز داشت: تا کنون صحیفه سجادیه و رساله حقوق به زبان های انگلیسی از سوی یکی از اسلام شناسان، اسپانیولی، بوسنیایی، فرانسوی، ترکی، مالیویا، ارمنی، اردو، پرتقالی ترجمه شده است.
معاون مجمع جهانی اهل بیت(ع) از صحیفه سجادیه به عنوان انجیل اهل بیت(ع) یاد کرد و گفت: این کتاب به زبور حضرت محمد(ص) یاد می شود.
حجت الاسلام سالار تصریح کرد: از امام محمد باقر(ع) فلسفه نامگذاری نام سجاد(ع) برای پدرشان سؤال شد آن حضرت فرمود: چون پدرم هیچ وقت نعمتی را به یاد نمی آورد مگر آنکه برای آن نعمت سجده می کرد، پدرم هرگاه نعمتی به یاد می آورد و خداوند هیچ گرفتاری و مشکلی را از ایشان مرتفع نمی کرد مگر برای رفع آن سجده می کرد، هیچ وقت از نماز فارغ نشد مگر سجده می کرد، به همین دلیل به ایشان سجاد(ع) می گفتند.
وی همچنین گفت: به فرموده امام محمدباقر(ع)، اثر سجده در تمام مواضع هفت گانه او نمایان بود. به این سبب، سجاد نامیده شد و امام سجاد(ع) مانند کسی نماز به جای می آورد که آخرین نماز خود را به جا می آورد. او چنین می دید که پس از آن هیچ گاه نماز نمی گذارد.
معاون مجمع جهانی اهل بیت(ع) در پایان ابراز داشت: امام صادق(ع) نیز فرمودند: روز قیامت منادی ندا می دهد زیور عبادت کنندگان کجاست؟ گویا علی بن الحسین میان صف ها با ابهت گام برمی دارد./851/پ202/ب1