۱۰ آذر ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۸
کد خبر: ۵۴۱۱۴۹
رییس دانشکده اصول الدین الازهر:

شهدا در بهشت جایگاهی بسیار رفیع دارند

رییس دانشکده اصول الدین الازهر با اشاره به جایگاه رفیع شهدا در بهشت از خانواده شهدا خواست تا با صبر در برابر مصیبت‌ها به اجر صابران دست یابند.
عبدالفتاح العواری

به گزارش خبرگزاری رسا، شیخ عبدالفتاح العواری رییس دانشکده اصول الدین الازهر مصر در خطبه‌های امروز نماز جمعه در مسجد الروضه منطقه بئر العبد مردم این منطقه را به صبر بر مصیبت‌ از دست دادن عزیزانشان دعوت کرد.

شیخ العواری با بیان آنکه خداوند مردم بئر العبد را دوست داشته و آنان را برگزیده است، افزود: منطقه شما مصداق «بلدة طیبة» قرآن است و اراده خداوند بر آن بود تا از میان شما شهدایی را برگزیند زیرا خداوند شما را دوست دارد.

وی خاطر نشان کرد: منزلت شهدا در بهشت آنقدر رفیع است که تنها انبیا در مافوق آن جایگاه هستند. ای خانواده شهدا بر این مصیبت صبر پیشه کنید که پاداش صبر قابل حساب نیست.

امام جمعه مسجد الروضه با بیان آنکه صابران پاداش غیر قابل حسابی دارند، اظهار داشت: اراده مردم مصر در برابر نقشه‌های جنایت‌آمیز دشمنان نخواهد شکست.

قابل ذکر است در حمله هفته گذشته عوامل تروریستی به نمازگزاران مسجد الروضه بیش از 500تن کشته و زخمی شدند./981/ب902/ر

ارسال نظرات
captcha