سازمان تبلیغات اسلامی به آسیبهای اجتماعی نگاه پیشگیرانه دارد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، حجت الاسلام احمد صحت قول مدیرکل فرهنگی، رسانه و فناوری های نوین سازمان تبلیغات اسلامی امروز در نشست کارگروه تخصصی اجتماعی و فرهنگی استان هرمزگان که در استانداری برگزار شد گفت: بررسی آسیب های اجتماعی هدف مشترک برگزاری جلسات و نشست های کارگروه تخصصی اجتماعی و فرهنگی است.
وی در ادامه فزود: از سال 92، وظایف و رسالت هایی در راستای کاهش و رفع آسیب های اجتماعی به دوش تمامی دستگاه ها نهاده شده که تحقق این مهم نیازمند همت و تلاش همه دستگاه هاست.
مدیرکل فرهنگی، رسانه و فناوری های نوین سازمان تبلیغات اسلامی تصریح کرد: در راستای کاهش و رفع آسیب های اجتماعی، به دنبال درمان نیستیم بلکه باید پیشگیری کنیم، چراکه همه کارشناسان و جامعه شناسان به این نتیجه رسیده اند که باید سبک فعلی در کشور حفظ شود.
حجت الاسلام صحت قول همچنین گفت: برای تمامی دستگاه ها در مرکز ملی رصد، وظایفی در حوزه مقابله با آسیب های اجتماعی تعیین و ابلاغ شده است و سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان تنها دستگاه در حوزه فضای دینی مرکز ملی رصد وظایفی را بر عهده دارد.
وی بیان کرد: بزرگترین مرکز دینی و داده های اجتماعی در سازمان تبلیغات اسلامی وجود دارد و درحال حاضر نیز فضای جدیدی ایجاد شد تا سازمان تبلیغات اسلامی وضعیت موجود را در کل کشور اداره کند.
مدیرکل فرهنگی، رسانه و فناوری های نوین سازمان تبلیغات اسلامی تصریح کرد: از 120 هزار نقطه آسیب پذیر شناسایی شده در کشور، 976 نقطه سکونتگاه رسمی است که به لحاظ اجتماعی، فرهنگی و همچنین امنیتی دسته بندی شده اند.
حجت الاسلام صحت قول گفت:در زمینه آسیب های اجتماعی، نگاه ها در استان ها متفاوت است و نگاه نظام به این آسیب ها، نگاه پیشگیرانه است اما با توجه به وسعت و گستردگی حوزه درمان، باید با برنامه حرکت کرد.
وی افزود: درحال حاضر درمان در توان ضریب نفوذ نظام نیست و بزرگترین چیزی که در دستگاه های حاکمیتی به آن دست یافته اند این است که شیب موجود حفظ شود و هرمی نشود.
مدیرکل فرهنگی، رسانه و فناوری های نوین سازمان تبلیغات اسلامی تصریح کرد: در برنامه ریزی های سازمان تبلیغات اسلامی، اولویت با پیشگیری است، در حال حاضر در حوزه درمان توفیقاتی کسب نکرده ایم و پیشگیری ما اورژانسی و فوری است و در مراحل بعدی باید اقدامات کوتاه مدت و بلندمدت و میان مدت انجام شود.
حجت الاسلام صحتن قول گفت:در زمینه ارتباط گیری از قدرت بالایی برخورداریم و موففیت هایی را در این حوزه کسب کرده ایم اما در زمینه قدرت نفوذپذیری عقب هستیم چون نفوذ اقشار تاثیرگذار در جامعه نظیر پدر و مادر بر فرزندان کاهش یافته و فرزندان به اینترنت و فضای مجازی روی آورده اند.
وی بیان داشت: برای کاهش و رفع آسیب های اجتماعی، بر اساس وضعیت بررسی شده در کل استان ها، طرح تحول اجتماعی درنظر گرفته شده است، آسیب های اجتماعی در سطح جامعه قابل ریشه کن شدن نیست؛ بنابراین باید به گونه ای کار کرد که نُرم و شیب آن حفظ شود./851/پ۲۰۲/ب۲