واکنش روحانی اهل تسنن به حضور هیأت سعودی در لبنان

به گزارش خبرگزاری رسا، شیخ صهیب حبلی عضو تجمع علمای مسلمان لبنان در خطبه های نماز جمعه مسجد حضرت ابراهیم(ع) در شهر صیدا نسبت به حضور هیأت سعودی در این کشور واکنش نشان داد.
وی گفت: حضور این هیأت در بیروت تلاشی آشکار و محکوم برای دخالت در انتخابات پارلمانی لبنان است که دخالت در امور داخلی این کشور به شمار می آید.
این روحانی اهل تسنن افزود: عربستان سعودی می خواهد پیامی به همپیمانان خود در لبنان مبنی بر حمایت از آنان بدهد و این مساله در دیدارهایی که با مسؤولان جریان 14 مارس داشت، کاملا نمایان بود.
وی اظهار داشت که عربستان درصدد تاسیس گروهی در لبنان بود اما این اقدام بر اساس اختلاف میان پایه های آن به شکست انجامید.
شیخ حبلی ابراز امیدواری کرد که حضور این هیأت سعودی در لبنان تاثیر منفی بر تحولات داخلی لبنان نداشته باشد و مقاومت به ویژه سلاح آن در پرتو چنین هجمه هایی تحت تاثیر قرار نگیرد.
رییس جمعیت الفت تصریح کرد: سعد الحریری نخست وزیر لبنان نباید در قبال دریافت پول جهت تبلیغات جریان المستقبل به اقداماتی دست بزند که مواضع ملی را در معرض خطر قرار دهد.
وی ادامه داد: تجربه ماه های گذشته بسیار از واقعیت ها را روشن کرد که نخست وزیر به جزئیات کامل آن آشنا است.
گفتنی است سعد الحریری نخست وزیر لبنان چند ماه پیش به عربستان سفر کرد اما با فشار مقامات سعودی مجبور به استعفا از ریاست جمهوری شد.
میشل عون رییس جمهور لبنان در آن روزها خبر داد که سعد حریری، نخست وزیر لبنان، در عربستان گروگان گرفته شده است و ما آن را اقدامی خصمانه علیه لبنان میدانیم./980/ب901/د