۰۳ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۵:۲۰
کد خبر: ۵۶۲۵۹
با حضور آيت الله مکارم شيرازي؛

بزرگداشت شهيد آيت‌الله حامدي در قم برگزار شد

رسا، سرويس سياسي ـ دومين سالگرد شهادت امام جمعه ميانه با حضور حضرت ‌آيت‌الله مکارم شيرازي در قم برگزار شد.
بزرگداشت شهيد آيت‌الله حامدي در قم برگزار شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا، دومين سالگرد شهادت آيت‌الله نعمت‌الله حامدي، امام جمعه فقيد ميانه، با حضور حضرت آيت الله ناصر مکارم شيرازي از مراجع تقليد، علما، طلاب و اقشار مختلف مردم، امروز در مدرسه علميه اميرالمؤمنين(ع) قم برگزار شد.

در اين مراسم حجت‌الاسلام رمضاني از استادان حوزه علميه قم در سخناني گفت: اين شهيد بزرگوار خدمت شايسته‌اي به انقلاب و نظام کرده است.

وي با بيان اين که آثار ماندگاري از امام جمعه ميانه به يادگار مانده است، افزود: آيت‌الله حامدي در زمان حيات گران‌قدراش محل رجوع بسياري از مردم بود؛ به گونه‌اي که هم اينک خيل عظيمي از مردم، دانشجويان و مستضعفان در اين شهر هنوز به دفتر امام جمعه براي پاسخ‌گويي به نيازهاي‌شان مراجعه مي‌کنند.

اين استاد حوزه علميه قم خاطر‌نشان کرد: شهادت بهترين هديه الهي براي آيت‌الله حامدي بود و اين شهيد بزرگوار توانست به آرزوي ديرينه خود برسد.

ارسال نظرات