اولين كتاب آموزشي حجاب در کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا، کتاب«مرواريد بهشتي» اولين کتاب منتشر شده در عرصه تبليغ کاربردي ـ تربيتي حجاب است که با قلم حجتالاسلام محمد مهدي ابراهيم پور، مدير مرکز تحقيقات و طراحي حجاب ريحانه النبي(س) نگاشته شده است.
مرواريد بهشتي در چهار فصل ويژه دختران نه تا دوازده ساله تدوين شده است که روانبودن متن، داستاني بودن آن و بازيهاي فکري به همراه درج احاديث، آيات قرآني و جدول از خصوصيات مهم اين اثر شمرده ميشود.
فصل اول از اين کتاب شامل عناويني چون حجاب در همه اديان الهي، لباس پادشاه، و جدول است.
در بخشي از«عنوان حجاب در همه اديان الهي» آمده است:«در دينهاي ديگر مثل دين يهود، دين مسيحيت و دين زرتشت، حجاب واجب بوده است و در کتابهاي آسماني مثل تورات و انجيل دستور رعايت پوشش و حجاب وجود داشته است و زنان و دختران پيروان اين دينها در گذشته حجابشان مانند زنان مسلمان بوده است.»
زنان باحجاب در حکومت حضرت مهدي(عج)، اخراج از مدرسه، پيام لالهها، حجاب در کربلا، درسي بزرگ از حضرت زهرا(س)، و حديث بخشهاي فصل دوم را تشکيل ميدهد.
در بخشي از داستان اخراج از مدرسه ميخوانيم:« راضيه دختري ده ساله است که در يکي از مدارس فرانسه درس ميخواند. او ميگويد: من هر روز که به مدرسه ميرفتم. مدير مدرسه براي پدرم نامه ميفرستاد و از او ميخواست که من بايد بيحجاب به مدرسه بروم. او فکر ميکرد که من حجابم را به اجبار پدرم رعايت ميکنم.»
دانشآموزان در فصل سوم اين کتاب مطالب دنياي عروسکها، داستان کشف حجاب، اولين دشمن حجاب، و حجاب و دشمنان را ميخوانند.
قصه حقيقي«دنياي عروسکها» نگاه دانشآموزان را در استفاده از سرگرميها سمتوسو ميبخشد، در بخشي از اين قصه چنين آمده است:«معلم گفت: بچهها بعضي از عروسکها را دشمنان اسلام ساختهاند. يکي از اين عروسکها، عروسک باربي است. اين عروسک را يک زن و مرد آمريکايي ساختهاند. آنها براي ساختن اين عروسک از شخصي به نام جکرايان کمک گرفتهاند، جک رايان فردي است که براي آمريکا دو تا موشک ساخته است و چون آگاهي زيادي از زنان و دختران داشته از او براي ساختن عروسک باربي کمک گرفتهاند.»
داستان سفر پررمز و راز، مسابقه مسيريابي، و احکام حجاب در فصل چهارم درج شده است.
قابل ذکر است، اين کتاب آموزشي اکنون در نه مدرسه شهر اروميه و ده مدرسه شهر ري براي سال تحصيلي 87 ـ 88 از سوي خواهران مبلغ تدريس ميشود.
همچنين 95درصد از طراحي گرافيکي اين اثر به همت جمعي از مبلغان حوزه صورت گرفته است.
گفتني است، کتاب«مرواريد بهشتي» به قلم حجتالاسلام محمد مهدي ابراهيم پور، بهمنماه امسال، با شمارگان شش هزار نسخه از سوي انتشارت شهابالدين قم به جمع کتابهاي آموزشي و تربيتي کشور پيوست.