۳۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۲
کد خبر: ۵۷۲۰۲۲
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان:

خبرگزاری رسا پیشگام در انعکاس مناسبت های دینی و انقلابی است

حجت الاسلام سپهر با بیان اینکه خبرگزاری رسا فراتر از حد تصور به بلوغ فکری و سیاسی و کاری رسید، گفت: این خبرگزاری در انعکاس مناسبت های دینی و انقلابی در استان پیشگام و به عنوان خبرگزاری برتر معرفی شد.
حجت الاسلام لطف الله سپهر، رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، حجت الاسلام لطف الله سپهر، رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان، صبح امروز در بازدید از دفتر خبرگزاری رسا در اهواز، با بیان اینکه خبرگزاری رسا مجموعه مبارکی است، خاطرنشان کرد: خبرگزاری رسا در اهواز از دوران ورود بنده به حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامی در دهه 80، نهالی نوپا بود که به همت و مدیریت آیت الله موسوی جزایری به یک خبرگزاری جامع و بالغ از نظر فکری، اندیشه ای و رسانه ای رسید و تصورم بر آن است که این خبرگزاری سریع رشد و بلوغ زودرسی داشت.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان عنوان داشت: برخورداری رسا از نبوغ جوانان خوش فکر و اندیشه و سلیقه کاری سبب شد تا به یک خبرگزاری جامع تبدیل شود.

این مقام مسؤول اظهار داشت: خبرگزاری رسا برای همه پیشامدهای دینی و انقلابی در خدمت علما و شخصیت های دینی و سیاسی بوده و رصد اخبار آن گویای ارتباط با همه شخصیت ها و صاحب نظران است و خوشبختانه در یک اندیشه سیاسی وارد نشده و کماکان جامعیت خود را دارد.

حجت الاسلام سپهر بیان داشت: خوشحال هستیم که یک مجموعه دینی، ولایی و انقلابی در بین خبرگزاری های کشور، نظام و حوزه دارای جایگاه و مقبولیت است و نسبت به همه خبرگزاری ها در انعکاس مناسبت های انقلابی نقش ویژه تری دارد.

وی گفت: در جلسه ای که با حضور استاندار برگزار شد از خبرگزاری رسای استان در انعکاس مناسبت های دینی و انقلابی به عنوان خبرگزاری برتر تجلیل به عمل آمد و در عین حال همیشه از سوی شورای هماهنگی تبلیغات مورد توجه است.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان تصریح کرد: خبرگزاری رسا نخستین مجموعه رسانه ای است که به مناسبت سالروز تأسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در ۱۲ مرداد پیشقدم شد.

این مقام مسؤول یادآور شد: خبرگزاری رسا با وجود عدم بهره مندی از امکانات روز، فراتر از حد تصور به بلوغ فکری و سیاسی و کاری رسید و از محبوبیت فوق العاده ای در نزد علما، مراجع تقلید و روحانیت برخوردار است.

حجت الاسلام سپهر ابراز امیداوری کرد تا خبرگزاری رسا در همه حوزه های جهان تشیع و اسلام مورد استفاده قرار گیرد و بر ضرورت تقویت بخش دینی و معرفتی آن تأکید کرد./9456/پ203/ب1

ارسال نظرات