۰۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۷
کد خبر: ۵۸۰۱۴۸
حجت الاسلام والمسلمین تقوایی:

خوف از خداوند ریشه تمام خیرات است

استاد حوزه علمیه گفت: در روایات آمده که خوف از خداوند ریشه تمام خیرات دنیوی و اخروی است.
آیت الله تقوایی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین علیرضا تقوایی استاد حوزه علمیه در مراسمی که شامگاه گذشته در مسجد باب الحوائج لویزان برگزار شد، گفت: در روایت آمده خوف از خداوند ریشه تمام خیرات دنیوی و اخروی است.

وی افزود: هیچ مصیبتی مانند بی عقلی نیست و هر مشکلی در عالم به خاطر فقدان عقل است؛ هیچ بی عقلی مانند کم شدن یقین انسان نیست؛ علت شک، ظن و وهم عمل به اموری است که مخالف یقین است.

استاد حوزه علمیه ابراز داشت: بسیاری از کسانی که در معاملات و شغل خود شکست می‌خورند برای این است که با یقین عمل نمی‌کنند؛ اولین مرتبه یقین، علم است؛ انسان حتی در امور پیش پاافتاده مانند پیدا کردن یک آدرس نیاز به علم و بینش دارد؛ طلب علم یکی از واجبات بسیار مهم است.

حجت الاسلام والمسلمین تقوایی اظهار داشت: مرتبه بعد از علم الیقین، عین الیقین است؛ اگر در عمل به واجبات و مستحبات دینی استقامت کنیم به حقایق این امور دست پیدا می‌کنیم؛ انسان کامل قبل از مرگ به حقایق امور آگاه می‌شود.

وی در ادامه بیان داشت: برخی افراد برای رسیدن به مقاصد خود دین را بازیچه قرار می‌دهند و ادعای کشف و شهود دروغین می‌کنند؛ این دعا(الهی هب لی کمال الانقطاع الیک و انر ابصار قلوبنا بضیاء نظرها الیک) یکی از بهترین و مستحکم‌ترین ادعیه برای رسیدن به مقام شهود است که ائمه آن را می‌خواندند.

استاد حوزه علمیه ابراز داشت: در این دعای شریفه ائمه هدی(ع) از خداوند درخواست می‌کردند نه تنها حجاب‌های ظلمانی بلکه حجاب‌‌های نورانی را برای آنها کنار بزند تا به حق جل و جلاله و وجه الله متصل شوند.

وی افزود: ریشه تمام مشاهدات و مکاشفات قرآن کریم است؛ عین الیقین یعنی نماز ما نماز با معرفت و خلوص و قرب باشد؛ عین الیقین است که می‌تواند آتش نفس را از بین ببرد؛ امام صادق(ع) می‌فرماید هر کسی راهی دارد و راه ما اهل بیت(ع) راه محبت است.

حجت الاسلام والمسلمین تقوایی در پایان خاطرنشان کرد: برای غلبه بر نفس، ابواب تجلیات روحی باید به روی قلب انسان گشوده شود؛ راه جدا شدن از تکلّف عشق است؛ عده‌ای هستند که خدا را نه برای رسیدن به بهشت و یا دوری از جهنم بلکه تنها از روی محبت، عشق و شایسته بودن عبادت می‌کنند./۹۶۹/پ202/ب1

ارسال نظرات