۱۰ آذر ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۷
کد خبر: ۵۸۷۱۷۲
نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری:

پذیرش قلبی ولایت الله و معصومان سبب تقویت ایمان می شود

آیت الله مهدوی گفت: یکی از مسائلی که سبب تقویت ایمان می شود پذیرش لسانی و قلبی ولایت الله و به دنبال آن ولایت رسولان الهی و اوصیای ایشان است.
آیت الله مهدوی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، آیت الله سید ابوالحسن مهدوی در جلسه اخلاق بعد از ظهر امروز که در مرکز هلال احمر اصفهان برگزار شد، گفت: ارزاق معنوی سبب تقویت ایمان می شوند.

وی در ابتدا با بیان این که ارزاق انسان به دو بخش رزق های معنوی و رزق های مادی تقسیم بندی می شوند، افزود: ارزاق معنوی سبب رشد روح و معنویت در انسان می شود و ارزاق مادی جسم انسان را رشد می دهد.

آیت الله مهدوی ادامه داد: ارزاق معنوی که سبب رشد روح انسان می شود در اصل عامل اصلی تقویت انسان به حساب می آید؛ نماز خواندن ها، روزه گرفتن ها، فراگیری احکام و عمل به آن ها، بهرمندی از اعتقادات صحیح و مزین بودن به اخلاقیات همه و همه از ارزاق معنوی هستند که به دنبال بهرمندی از آن ها ایمان انسان تقویت می شود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به آیه معروف ولایت اظهار کرد: یکی از مسائلی که سبب تقویت ایمان می شود پذیرش لسانی و قلبی ولایت الله و به دنبال آن ولایت رسولان الهی و اوصیای ایشان است؛ ولایت فقیه که برخی از افراد از پذیرش آن سرباز می زنند نیز در راستای پذیرش ولایت امام معصوم(ع) و ولایت الله است.

امام جمعه موقت اصفهان با قرائت کردن آیه سوم سوره مائده که می فرماید«حُرِّمَت عَلَیکُمُ المَیتَةُ وَ الدَّمُ وَ لَحمَ الخِنزِیر... اَلیَومَ اَکمَلتُ لَکُم دِینَکُم» اظهار کرد: خداوند به واسطه ابلاغ مسأله ولایت امیرمؤمنان(ع) نعمت را بر مسلمانان تمام کرده است و اگر بگوییم خداوند به واسطه حلال و حرام معرفی کردن خوردن برخی از چیزها نعمت را بر مسلمانان کامل کرده باشد یک برداشت غلط از آیه قرآن است.  

استاد اخلاق حوزه علمیه خاطرنشان کرد: امام کاظم(ع) در روایتی می فرمایند، شخصی به پدرم رجوع کرد و ابراز فقر کرد، امام صادق(ع) خطاب به آن شخص فرمودند، من در تو فقر نمی بینم، آن شخص که از جهت مالی فقیر بود دو مرتبه به امام عرضه داشت که به خداوند قسم من فقیر هستم و امام صادق(ع) دو مرتبه به او پاسخ دادند من در تو فقر نمی بینم، آن شخص فقیر مشکلاتش را برای امام بازگو کرد، امام صادق(ع) خطاب به آن شخص گفتند، اگر هزار دینار به تو بدهند و بگویند مسأله ولایت اهل بیت(ع) را انکار کن، می پذیری، آن شخص گفت اگر کل دنیا را من بدهند حاضر نیستم ولایت شما را انکار کنم، سپس امام به او فرمودند پس تو فقیر نیستی بلکه سرمایه ای داری که حاضر نیستی با کل دنیا معاوضه کنی.

وی در پایان با بیان این که نعمت ولایت مافوق کل دنیا ارزش دارد، تصریح کرد: اگر به فقر مالی دچار شده ایم نباید خودمان را به صورت کلی فقیر بدانیم، ما نعمت ولایتی داریم که اگر به ارزش آن توجه نداشته باشیم، شکرش را به جای نخواهیم آورد؛ انسان های ثروتمند زیادی هستند که از نعمت ولایت بی بهره هستند، از این رو باید با تمسک به این بیت شعر که برگرفته از آیه قرآن است و می گوید، شکر نعمت، نعمتت افزون کند، دائماً شاکر خداوند باشیم که ما را متنعم به نعمت ولایت اهل بیت(ع) کرده است./867/پ۶۰۲/ب۱

ارسال نظرات