خصوصیات استاد انصاریان در زمینههای خطاب و تألیف کم نظیر است
![مراسم رونمایی از ترجمه اصول کافی به قلم استاد شیخ حسین انصاریان](/Original/1397/09/22/IMG14045954.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین علی نظری منفرد کارشناس رسانه ملی، در مراسم رونمایی از ترجمه اصول کافی که امروز در سالن همایش شیخ طوسی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی قم برگزار شد، با اشاره به آیاتی از سوره توبه اظهار داشت: این آیات مربوط به امور جهاد است، جهاد گاهی با بدن، گاهی با بنان و گاهی با لسان حاصل میشود.
کارشناس رسانه ملی با بیان اینکه استاد انصاریان در همه این امور جهادگر و در همه زمینهها موفق بودهاند، گفت: سه خصویت استاد در عرصه خطابه و بیان، تألیف کتاب و بنان و فن ترجمه در این استاد بزرگوار وجود دارد که وی را در حوزه دین به فردی کم نظیر تبدیل کرده است.
وی اشاره به روایتی بیان کرد: این استاد در عرصههای مختلفی کم نظیر هستند، خصوصیت استاد در عرصه خطابه و بیان به گونهای است که حال وی در مخاطبان و پامنبریهای ایشان بسیار اثرگذار است.
حجت الاسلام والمسلمین نظری منفرد ادامه داد: گاهی پیامبر اکرم قرآن را از دیگران استماع کرده و گریه میکردند، وقتی سخن از روح و دل نشأت بگیرد در دل اثر میگذارد، اگر از روح نشأت بگیرد، لزوما در روح مینشیند و این خصیصه در انسانها نادر است.
وی اضافه کرد: خصوصیت دیگر استاد در عرصه بنان و تألیف کتب مختلف میباشد که بسیار ارزشمند است، تفسیر قرآن، شرح صحیفه سجادیه، ترجمه قرآن و نهج البلاغه نشان دهنده خصوصیت بنانی وی میباشد.
کارشناس رسانه ملی ابراز داشت: کسی که با کتاب کافی مأنوس باشد، نسبت به گوهر وجودی و گرانبهایی آن آگاه است، کتاب کافی که متشکل از مجموعه هشت جلدی اصول، فروع و روضه با 16 هزار و 205 حدیث است که از مجموع صحاح سته در صورت حذف مکررات آن، روایات بیشتری دارد و این درحالی است که کافی یکی از کتب اربعه شیعه است.
حجت الاسلام والمسلمین نظری منفرد با بیان اینکه استاد بزرگوار هم در عرصه سخن و خطابه و هم در حوزه تألیف و ترجمه یکی از شخصیتهای ارزشمند جامعه علمی هستند، گفت: این عزیزان از عمر خود به خوبی استفاده کردهاند و جای امید است که الگویی برای امثال ما در روحیه، مقام علمی و تلاش دائمی در علم آموزی باشند./۸۷۶/پ۲۰۲/ج