۱۷ خرداد ۱۳۸۸ - ۲۳:۰۲
کد خبر: ۵۹۰۰
امام جمعه جلفا:

اسلام و انقلاب با هیچ کس عقد اخوت نبسته است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه جلفا گفت: اسلام و انقلاب با هیچ کس عقد اخو ت نبسته و موقعیت افراد در جامعه مانع از افشای مفاسد و عملکرد ایشان نمی شود.
اسلام و انقلاب با هیچ کس عقد اخوت نبسته است

حجت الاسلام علی انتظاری، امام جمعه جلفا در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز به تحلیل روند برنامه های تبلیغاتی کاندیداهای ریاست جمهوری و نتایج اجتماعی و سیاسی آن پرداخت.

وی با بیان اینکه فعالیت های تبلیغاتی در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری شرایط ویژه ای پیدا کرده است، تصریح کرد: مجموع این برنامه ها به گرم شدن تنور انتخابات منجر شده است.

وی خاطر نشان کرد: مباحث سیاسی مربوط به انتخابات در میان تمام مردم جریان دارد و این امر حتی در میان افرادی که از لحاظ سنی واجد رای دادن نیستند نیز مشاهده می شود.

امام جمعه جلفا برگزاری جلسات مناظره را گامی بلند در راستای افزایش مشارکت مردمی دانست و گفت: این جلسات در مجموع به نفع رییس جمهور و افزایش اقبال عمومی به وی منجر گشت.

وی با اشاره به افشاگری های رییس جمهور در جریان مناظره اظهار داشت: اسلام و انقلاب با هیچ کس عقد اخوت نبسته است و موقعیت افراد در جامعه مانع از افشای مفاسد و عملکرد ایشان نمی شود.

حجت الاسلام علی انتظاری تاکید کرد: آبروی افراد مهم است، اما مهم تر از همه اینها مصالح نظام و اسلام است و کسی که ادعا می کند با آبروی خود وارد میدان شده نباید از روشن شدن حقایق ترسی داشته باشد.
ارسال نظرات