۱۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۰:۲۴
کد خبر: ۶۱۲۰۸
با هدف کادر سازی در عرصه مهدویت؛

هیئت نوجوانان حضرت مهدی بنیاد مهدی موعود راه اندازی شد

خبرگزاری رسا ـ مسؤول روابط عمومی بنیاد مهدی موعود (عج) از راه اندازی هیئات نوجوانان حضرت مهدی(عج) در این بنیاد خبر داد.
حضرت مهدي موعود (عج)

علی بارانی، مسؤول روابط عمومی بنیاد مهدی موعود (عج)، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به ضرورت مد نظر قرار گرفتن نو جوانان در برنامه ریزی های فرهنگی و توجه ویژه به این نسل به عنوان آینده سازان، گفت: هیات نوجوانان حضرت مهدی (عج) با هدف کادر سازی برای برنامه های فرهنگی به ویژه در زمینه مهدویت زیر نظر بنیاد مهدی موعود (عج) فعالیت خود را آغاز کرد.

وی ادامه داد: این هیات در حال حاضر با جذب 30 دانش آموز ممتاز و تیزهوش مقطع راهنمایی، اقدام به برگزاری کلاس ها و برنامه های ویژه آموزشی، تفریحی و فرهنگی ویژه ای با محوریت کلاسهای آموزشی مهدویت، عقاید و احکام نموده است.

بارانی، برپایی جلسات هفتگی ادعیه، زیارت و توسل در روزهای پنج شنبه و مناسبت های ملی، مذهبی را مهمترین برنامه این هیات عنوان کرد و افزود: اجرای برنامه های ورزشی همچون شنا، فوتبال، تنیس روی میز، دارت و فوتبال دستی و همچنین راه اندازی برنامه های اردویی را از جمله مشوق ها و برنامه های جنبی این هیات است./پ202
ارسال نظرات