حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه:
حرکت در مسیر اهل بیت با جهالت همخوانی ندارد
حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه با تأکید بر اینکه اهل بیتی بودن با جهالت همخوانی ندارد، گفت: باید به دنبال دانشی برویم که به ما توانایی بدهد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، رئیس سابق مؤسسه حکمت و فلسفه ایران، شامگاه چهارشنبه، ۱۹ تیرماه در هفتمین نشست عمومی طرح تقویت مبانی اعتقادی و شبهه زدایی دینی که هر شب بعد از نماز مغرب و عشاء به میزبانی مهدیه شهرکرد با حضور عموم مردم و مسؤولان و با موضوع «تبیین بیانیه گام دوم انقلاب» برگزار میشود، با بیان اینکه بیانیه گام دوم تبیین نظریه نظام انقلابی است، گفت: نظریه نظام انقلابی شامل سه مؤلفه خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی است.
وی با تأکید بر اینکه رهبری در این بیانیه توضیح دادند که علم و پژوهش آشکارترین عامل عزت و قدرت هر کشوری است، اظهار کرد: قطعا اهل بیتی و اخلاقی بودن شرط لازم پیشرفت جامعه است، اما کافی نیست؛ اهل بیت (ع) زندگی خود را وقف علم نافع کردند و ما نیز باید این گونه باشیم.
استاد حوزه علمیه قم با تأکید بر اینکه اهل بیتی بودن با جهالت هم خوانی ندارد، اظهار کرد: باید به دنبال دانشی برویم که به ما توانایی بدهد و این یک شرط اصلی است.
حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه با بیان اینکه باید دانش سبب شود که ما بتوانیم به واسطه آن جامعه را اداره کنیم، خاطرنشان کرد: معرفت برای قدرت نیست بلکه خود قدرت است.
استاد فلسفه و علوم عقلی با بیان اینکه در بسیاری از کشورها علم در خدمت فساد و جنایت است، ابراز کرد: نظر رهبر معظم انقلاب دقیقا خلاف این است؛ باید علم در خدمت جامعه باشد.
وی با تأکید بر اینکه زمانی میتوانیم کشور را از مشکلات مختلف در زمینه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی نجات دهیم که از علم و دانش بهره بجوییم، اظهار کرد: تاریخ نشان داده است علت پیروزی مسلمانان در جنگهای صلیبی چیزی نبود جز اشراف آنها به علوم مختلف و همین امر سبب شد در قرن ۱۲ مسیحیان به فکر ترجمه علوم مسلمانان بیافتند.
عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با اشاره به اینکه از قرن ۶ به بعد مسلمانان دانش را کنار گذاشتند و همین سبب شد قدرت آنها کم شود، اظهار کرد: متأسفانه در آن بازه زمانی در زمینههای علوم مورد نیاز جامعه افول کردیم و همین امر سبب شد تمدن را از دست بدهیم.
وی با تأکید بر اینکه برای رشد فراگیر نیازمند کسب همه علوم در زمینههای مختلف هستیم، خاطرنشان کرد: تاریخ به ما میگوید اگر میخواهیم تمدن ساز باشیم باید به دنبال دانش و علم باشیم و این یک اصل غیرقابل انکار است.
حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه با بیان اینکه در کشور دانشگاهها و حوزههای علمیه و دانشمندان بسیاری وجود دارد، گفت: باید بین دانشگاهها و مراکز آموزشی و حوزههای علمیه و مشکلات جامعه ارتباط دوسویه برقرار سازیم.
وی با اشاره به اینکه پیوند دانشگاه با جامعه یکی از مهمترین ضرورتهای امروز کشور است، ادامه داد: تا زمانی که به مشکلات جامعه نگاه علمی نشود، رشد و پیشرفت نخواهیم داشت./۹۴۵۷/پ310/ب1
ارسال نظرات