۳۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۱۲
کد خبر: ۶۲۱۴۱

دوازدهمین شماره اندیشه شبستان منتشر شد

خبرگزاری رسا ـ جدید ترین شماره اندیشه شبستان ویژه مهدویت از سوی معاونت پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی منتشر شد.
شبستان انديشه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، شماره دوازدهم اندیشه شبستان، کتاب تبلیغ ویژه مهدویت زیر نظر سید محمد باقر حسینی و به کوشش دکتر علیرضا هزار منتشر شد.

در بخشی از سخن سردبیر چنین آمده است: «اگر در زندگی ما، امام عصر(عج) حضور نداشته باشد، ما نهایت می توانیم بگوییم که زنده ایم نه اینکه زندگی می کنیم. تفاوت از ثری تا ثریا است میان زنده بودن و زندگی کردن. کسی که مرگ مغزی شده است و هیچ یک از مشاعرش فعال نیست، دفنش نمی کنند چون دست کم قلبش فعال است. می‌گویند زنده است و نمی‌گویند زندگی می کند. زندگی بدون حضور ولی الله، ابتلا به مرگ مغزی است در سانحه ای به نام غیبت معرفت.»

از دیگر بخش های این نشریه می توان به در محضر آفتاب، حدیث عزیز، روز شمار ماه شعبان، گزارش وارده ای از تولد امام عصر(عج) در متون حدیثی و دینداری در زمان غیبت اشاره کرد.

بخشی از این نشریه به بررسی نظریه وجود 313 نفر یار بااخلاص اختصاص یافته است. در گزیده ای از این مطلب به کنکاش این موضوع که وجود 313 نفر، شرط کافی است یا شرط لازم می پردازد که در ذیل آن می خوانیم: «اول این که احادیث متعددی براین دلالت می کنند که تعداد یاران اولیه امام عصر(عج) درهنگام ظهور 313 نفر هستند که اکثر اینها، بودن این تعداد را به عنوان شرط ظهور مطرح نکرده‌اند و آن مواردی هم که به صورت قضیه شرطیه بیان شده است، ناظر به جمع شدن این تعداد پس اعلام ظهور حضرت می‌باشد و خود ظهور به هیچ وجه، مشروط به فراهم آمدن این یاران نیست.»

بهانه دوستی، انتظار موعود درآیین هندوییسم، در وظائف وتکالیف ایام غیبت و ظهور، جغرافیای انسانی شیعه در ایران درآستانه دوران غیبت و منجی گرایی در آیین زرتشت از دیگر مطالب به چاپ رسیده دراین شماره نشریه اندیشه شبستان است.

جدید ترین شماره اندیشه شبستان ویژه مهدویت به مدیر مسؤولی سید محمد باقر حسینی و با سردبیری دکتر علیرضا هزار در مرداد ماه سال جاری از سوی معاونت پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی منتشر شده است.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره تلفن 7835601-0251 تماس بگیرند./ن601
ارسال نظرات
captcha