معاون مرکز تخصصی مهدویت قم؛
معنویت و اخلاق از نیازهای اساسی جامعه است
خبرگزاری رسا ـ معاون تبلیغ و ارتباطات مرکز تخصصی مهدویت قم، معنویت و اخلاق را از نیازهای اساسی جامعه امروزی عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در سمنان، همایش «مدیریت زمان در ماه مبارک رمضان» با حضور بیش از 300 تن از روحانیون، طلاب، مبلغان و فعالان فرهنگی و اجتماعی استان سمنان در فرهنگسرای کومش سمنان برگزار شد.
احمد عجم، معاون سیاسی امنیتی استاندار سمنان در این همایش، شور و شوق، هیجان، پاکی، صداقت و مسوولیت پذیری را از ویژگی های مهم دوران جوانی عنوان کرد و گفت: با تقویت این ویژگی ها می توان از پدیده های مختلف اجتماعی در راستای پیشرفت جوانان بهره برد.
وی خانواده را دریچه ارتباط جوانان با اجتماع دانست و افزود: اگر شناخت جوانان از نهاد های اجتماعی مبتنی بر آگاهی و تعقل باشد، مساله گسست نسل ها مهار می شود.
حجت الاسلام محمد رضا نصوری، معاون تبلیغ و ارتباطات مرکز تخصصی مهدویت قم نیز در این همایش با تشریح عرفان های نوظهور و مبارزه با اشاعه شیطان پرستی، معنویت و اخلاق را از نیازهای اساسی جامعه امروزی برشمرد.
وی بهترین راهکار دوری از انحراف را اطاعت از قرآن و عترت و انس و محبت بیشتر نسبت به امام عصر (عج) عنوان کرد.
حجت الاسلام نصوری در ادامه روشهای متنوع فرقه های ضد دینی و ضد اخلاقی برای سوء استفاده از مباحثی نظیر عرفان و اعتقاد ظهور امام زمان (عج) را با پخش تعدادی فیلم مستند بازگو کرد.
این همایش با همکاری سازمان ملی جوانان و ستاد اقامه نماز استان سمنان برگزار شد./پ202
ارسال نظرات