۰۸ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۵:۱۶
کد خبر: ۶۲۷۲۸
با ارائه بیش از یكصد عنوان كتاب؛

حضور پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم

خبر گزاری رسا ـ پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با ارائه بیش از صد عنوان کتاب در هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم شرکت کرده است.
نمايشگاه قرآن
محمد حسین کاظمی زاده، مدیر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه،در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: در نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم آخرین آثار منتشر شده پژوهشگاه و به ویژه آثار مرتبط با علوم و معارف قرآنی به جامعه قرآنی کشور عرضه شده است.

وی افزود: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با ارائه بیش از 130 عنوان کتاب در نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم شرکت کرده که پانزده اثر آن مربوط به علوم و معارف قرآنی است.

مدیر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در باره کتب جدیدی که امسال برای اولین بار ارائه شده است، ابراز داشت: جلد اول کتاب تاریخ تفسیر قرآن از علی اکبر بابایی،‌ چند معنایی در قرآن کریم از سیدمحمود طیب حسینی، حمل قرآن کریم از ابولفضل ‌خوش‌منش، درسنامه ترجمه قرآن نوشته سیدمحمدحسن جواهری،‌ بررسی تطبیقی مبانی تفسیر قرآن در دیدگاه فریقین و کتاب بررسی تطبیقی تفسیر آیات ولایت در دیدگاه فریقین اثر فتح‌اله نجارزادگان از جمله آخرین کتاب‌های قرآنی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه که در این نمایشگاه در معرض نمایش و فروش گذاشته شده است.

وی با اشاره به اینکه کتب دیگری با موضوع مباحث دینی از سوی پژوهشگاه در نمایشگاه ارائه شده است، یادآور شد: غرفه پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در بخش آثار مکتوب واقع در شبستان اصلی مصلی قرار دارد و پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.

گفتنی است، هفدهمین نمایشگاه قرآن کریم با شعار توسعه مفاهیم قرآنی و خدمات حداکثری در مصلای امام خمینی(ره) در سه بخش شبستان اصلی، شبستان نیم طبقه بالا و زیرزمین از 25 مردادماه تا 23 شهریورماه سال جاری، همه روزه به جز ایام تعطیل از ساعت 16 تا 24 دایر است، همچنین این نمایشگاه در روزهای تعطیل از ساعت 14 آغاز به ‌کار می‌کند./ ت302

ارسال نظرات