۰۹ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۹:۰۹
کد خبر: ۶۲۸۲۹
نماینده مردم لردگان:

نفوذی های دشمن در برخی سازمان ها وجود دارند

خبرگزاری رسا ـ بابا احمدی گفت: خیلی از افراد نسبت به صحبت ها و ادعاهای رئیس جمهور برداشت منفی می نمایند و از این رو تمام رسانه ها و جراید باید حقایق را مطرح کنند و نه برداشت و اظهار نظرهای سلیقه ای افراد را که با روح واقعیت فاصله زیادی دارند.
مجلس
 
نماینده مجلس هشتم در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا اذعان داشت: افراد نفوذی وابسته به برخی گروه های ضد انقلاب در برخی سازمان های کشور حضور دارند که از کوچکترین فرصت جهت مخشوش کردن اذهان مردم نسبت به نظام جمهوری اسلامی استفاده می کنند.

وی افزود: با تفاسیر مذکور، صحبت رئیس جمهور درباره نفوذ برخی عوامل دشمن به درون نیروی انتظامی و اعمال رفتارهای ناشایست با بازداشت شدگان حوادث پس از انتخابات جای تردید و شک ندارد.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس همچنین اظهار داشت: مقام عظمای ولایت به خاطر آنکه رهبری جامعه را دارند با یک دید بازتری به اعلام موضع می پردازند. از طرفی رئیس جمهور نیز بنا به دلایل و اسنادی که برای خودش محفوظ است اینطور قاطعانه در نماز جمعه صحبت کرد.

وی در مورد اثر بیانات احمدی نژاد بر آرامش جامعه اضافه کرد: دیدگاه شخص من آنست که در شرایط کنونی باید خیلی راحت و صادقانه مسائل را در پیشگاه مردم تشریح نمود، زیرا خود مردم پس از آگاهی یافتن از پشت صحنه جریانات مطمئناً با سعه صدر واقعیات را می پذیرند.

نماینده مردم لردگان در مورد استقلال قوا و توجه به جایگاه قوه قضائیه تصریح کرد: دستگاه قضا و نیروی انتظامی نیز یکسری شرح وظایفی دارند که طبق آن موارد مسائل ارجاع شده به خود را دنبال می کنند تا به قطعیت حقوقی و قضایی در آن رابطه برسند.

وی پیرامون نقش مواضع رئیس جمهور در حوادث اخیر، افزود: جناب آقای احمدی نژاد در مورد طرح مباحث مختلف نیتی جهت تشویش اذهان عمومی نداشته و ندارد و به هیچ وجه بی دلیل قصد برچسب زدن یا تحقیر دیگران را در سر نمی پروراند.

نماینده مجلس هشتم خاطر نشان کرد: خیلی از افراد نسبت به صحبت ها و ادعاهای رئیس جمهور برداشت منفی می نمایند و از این رو تمام رسانه ها و جراید باید حقایق را مطرح کنند و نه برداشت و اظهار نظرهای سلیقه ای افراد را که با روح واقعیت فاصله زیادی دارند.

بابا احمدی در پایان در مورد لزوم حضور موسوی و خاتمی در دادگاه گفت: اگر واقعاً دستگاه های ذی ربط به دخیل بودن این دو نفر در اغتشاشات برسند، قانوناً باید لزوم حضور آنان را در دادگاه پیگیری کنند./ت302

 
ارسال نظرات