۱۹ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۵:۴۴
کد خبر: ۶۳۴۶۳
در آستانه سالگرد شهادت آیت الله مدنی؛

ویژه نامه ذریه طیبه در تبریز منتشر شد

خبرگزاری رسا ـ ویژه نامه "ذریه طیبه" در آستنانه سالگرد شهادت دومین شهید محراب آیت‌الله مدنی(ره) منتشر شد.
آيت الله مدني

به گزارش خبرگزاری رسا در تبریز، این نشریه با مشارکت بنیاد شهید و امور ایثارگران و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی منتشر شده است.

ویژه نامه ذریه طیبه در شمارگان یک ‌هزار و 200 نسخه و در 36 صفحه منتشر و در سطح شهر تبریز توزیع شد.

این نشریه شامل مطالبی همچون پیام امام خمینی (ره) به مناسبت شهادت آیت‌الله مدنی، بیانات مقام معظم رهبری در این خصوص، سال‌شمار زندگی و مبارزات، شهادت آیت‌الله مدنی به روایت شاهدان عینی، دست‌نوشته‌ها و به روایت تصویر است.

آشنایی بیشتر نسل جوان با آیت‌الله شهید مدنی و اندیشه‌های وی، یادآوری ارزش‌ها و هدف‌های بزرگان انقلاب در حفظ این میراث گرانقدر از جمله اهداف انتشار این نشریه است.

گفتنی است، شهید مدنی در سال 1331شمسی، جهت بهره‌مندی از فیوضات بارگاه ملکوتی و تکمیل معارف به نجف اشرف مهاجرت کرد و یک سال بعد در این شهر با قیام آیت‌الله کاشانی و شهید نواب صفوی در حرکت‌های انقلابی وی همگام شد.

وی پس از برگشت از سفر حج تمتع و عزیمت به نجف اشرف در سال 332 شمسی در حوزه‌های درس آیات عظام سیدمحسن حکیم، سیدابوالحسن اصفهانی، سید عبدالهادی شیرازی و سیدابوالقاسم خویی حضور یافت و تدریس برخی درس‌های حوزه نجف اشرف را به دستور و اجازه آیت‌الله‌العظمی سیدمحسن حکیم طباطبایی به عهده گرفت.

دومین شهید محراب از سال 1341به مدت یک دهه در همدان اقامت کرد و خدمات ارزشمندی را در این شهر از خود به یادگار گذاشت.

وی در فاصله سال‌های 1351 تا 1354 بنا به درخواست اهالی خرم‌آباد مدتی در این شهر اقامت کرد و با تشکیل جلسات درس به بحث و مباحثه در حوزه علمیه این شهر پرداخت.
شهید آیت‌الله مدنی در پاییز 1357 بر اساس دعوت آیت‌الله سیدحسن انگجی و آیت‌الله قاضی طباطبایی به تبریز آمد و جهت تقویت موقعیت انقلاب و خط امام (ره) در کنار اولین شهید محراب، آیت‌الله قاضی طباطبایی در این شهر اقامت کرد.

وی سرانجام پس از 68 سال زندگی پرافتخار، هدفمند، مبارزه، فداکاری و تهذیب نفس در ظهر روز جمعه، بیستم شهریور ماه 1360 در محل نماز جمعه در اثر انفجار نارنجک توسط کوردلان شب‌پرست در خون سرخ شهادت غلطید./د102
ارسال نظرات