۲۲ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۵:۰۴
کد خبر: ۶۳۶۰۹
امام جمعه موقت اهواز:

آقای کروبی به اشتباهات خود اقرار کند

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه موقت اهواز در پی اعلام نتیجه نهایی هیأت سه نفره رسیدگی به ادعاهای آقای کروبی گفت: آقای کروبی باید به اشتباهات خود اقرار کند.
حجت الاسلام و المسلمين حسن زاده امام جمعه موقت اهواز

حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن حسن زاده، امام جمعه موقت اهواز، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، اظهار داشت: اعمال و رفتار آقای کروبی در دوران قبل و بعد از انتخابات بر خلاف سوابق وی در زمان حیات حضرت امام خمینی(ره) و بعد از رحلت ایشان و دوره ریاست مجلس ششم بود به نحوی که مایه تأسف دوست داران نظام گردید.

وی با اشاره به اظهارات ناشایست اخیر آقای کروبی در خصوص زندان کهریزک و حوادث بعد از انتخابات گفت: چرا شخصی با این سوابق باید به جایی برسد که تمام ارزش ها و اعتقادات خود را زیر پا گذاشته، همسو با دشمنان اسلام، نظام و انقلاب حرکت کرده و حاضر به قبول اشتباهات خود و بازگشت به سوی حق نباشد.

حجت الاسلام و المسلمین حسن زاده ادامه داد: امیدواریم آقای کروبی از نظر شجاعت، شهامت و ایمان توانایی آن را داشته باشد که به اشتباهات خود اقرار کرده، از مسیر باطل روی گردانده و در صدد جبران اشتباهات خود باشد، هر چند که بخشی از آنها حقیقتاً قابل جبران نیست.

امام جمعه موقت اهواز در بخش دیگری از سخنان خود تشکیل هیأت سه نفره رسیدگی به ادعاهای آقای کروبی را حرکتی ضروری و مثبت عنوان کرد و ضمن تقدیر از آیت الله لاریجانی افزود: تشکیل هیأت سه نفره فرا جناحی و به دور تعصب از توسط آیت الله لاریجانی امری ضروری بود که قطعاً رای آن مورد قبول و اطمینان دولت و مردم است.

وی در پایان اظهار داشت: از آیت الله لاریجانی و مسئولین قوه قضاییه خواستاریم که با عوامل حوادث بعد از انتخابات با قاطعیت، بدون هیچ گونه مسامحه و براساس قانون قضایی نظام جمهوری اسلامی ایران برخورد کرده و عدالت را اجرا کنند./ت302
 
ارسال نظرات