۲۲ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۶:۰۴
کد خبر: ۶۳۶۱۵
دبیر سیاسی هفته‌نامه پرتو؛

بیداری و هوشیاری مسلمانان دنیا از برکات روز قدس است

خبرگزاری رسا ـ دبیر سیاسی هفته‌نامه پرتو گفت: جمهوری اسلامی ایران با طراحی امام خمینی‌(ره) و ادامه دادن آن مسیر از سوی رهبر معظم انقلاب، توانست با روش حساب شده، رژیم صهیونیستی را در قدرت نرم و سختش مهار، بلکه آن را منفعل کند.
حجت الاسلام روانبخش

حجت‌الاسلام قاسم روانبخش، دبیر سیاسی هفته‌نامه پرتو در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با بیان اهمیت روز جهانی قدس، گفت: قدس قبله‌گاه اول مسلمانان است، به مسلمانان تعلق دارد و امروز در محاصره صهیونیست‌ها است.

وی در ادامه هدف امام خمینی‌(ره) از نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان روز قدس را توجه مسلمانان به اهمیت مسأله فلسطین و مسجدالاقصی دانست و افزود: هر مسلمانی وظیفه دارد تا برای آزادی مسجدالاقصی و قبله‌گاه اول مسلمانان تلاش کند.

دبیر سیاسی هفته‌نامه پرتو با اشاره به جایگاه فلسطین در جهان اسلام گفت: قدس در قلب جهان اسلام واقع شده است و در منطقه بسیار تأثیرگذار از جهت استراتژیک قرار دارد.

حجت‌الاسلام روانبخش تصریح کرد: اگر رژیم غاصب صهیونیستی که اکنون در قلب جهان اسلام حضور پیدا کرده است، تقویت شود و جان بگیرد، تهدید جدی برای جهان اسلام است.

وی با اشاره به طرح نیل تا فرات رژیم صهیونیستی گفت: این رژیم در سال‌های گذشته با روش‌های سخت افزاری و جنگ های نظامی توانست بخش‌هایی از کشورهای اسلامی مانند سوریه، لبنان و حتی مصر را به اشغال خود در آورد.

عضو هیأت علمی مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی اضافه کرد: اخیراً رژیم صهیونیستی با استفاده از روش‌های نرم در صدد توسعه قدرت خود است به نحوی که بدون اشغال و با استفاده از روش‌های نرم و سیاسی توانست برخی از سران عرب را به عنوان نیروی خود در کشورهای اسلامی قرار دهد.

حجت‌الاسلام روانبخش تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران با طراحی امام خمینی‌(ره) و ادامه دادن آن مسیر از سوی رهبر معظم انقلاب، توانست با روش حساب شده، رژیم صهیونیستی را در قدرت نرم و سختش مهار، بلکه آن را منفعل کند.

وی با بیان این‌که بیداری و هوشیاری مسلمانان دنیا از برکات روز قدس است، خاطر نشان کرد: انتفاضه مردم فلسطین و تشکیل قدرت مستقل غزه یک گام بسیار بلند در جهت شکست‌های سیاسی رژیم صهیونیستی بود.

سردبیر سیاسی هفته‌نامه پرتو در ادامه بیداری مردم لبنان و تقویت حزب الله را از دیگر برکات روز قدس عنوان کرد و گفت: حرکتی که در لبنان شکل گرفته است روز به روز سبب تضعیف رژیم صهیونیستی می‌شود.

حجت‌الاسلام روانبخش همچنین گفت: حرکتی که امروز در جهان غرب در مورد بحث هولوکاست شروع شده و طی آن نویسندگان غربی بحث هولوکاست را زیر سؤال برده‌اند، نیز از برکات روزی است که حضرت امام خمینی‌(ره) آن را به عنوان روز جهانی قدس اعلام کرده‌اند و هر ساله مسلمانان جهان آن را گرامی می‌دارند.

عضو هیأت علمی مؤسسه امام خمینی‌(ره) در ادامه سخنان خود از مبلغان دینی خواست تا حساسیت روز قدس، فلسفه اعلام این روز از سوی امام خمینی‌(ره) و آثار و برکات آن را برای نمازگزاران و روزه‌داران تبیین کنند.

وی با بیان این‌که مبلغان دینی از مردم بخواهند تا حضور پررنگ‌تر و پرشورتر در راهپیمایی روز قدس داشته باشند، تصریح کرد: به فرموده امام راحل‌(ره) این حرکت باید تا محو کامل رژیم صهیونیستی ادامه پیدا کند.

دبیر سیاسی هفته‌نامه پرتو با بیان این‌که روز قدس ملاک و محور وحدت است، گفت: گروه‌های سیاسی داخل کشور آن وحدتی را که امام خمینی‌(ره) و مقام معظم رهبری براساس روز قدس تبیین کردند، از یاد نبرند و آن را به اردوکشی‌های خیابانی خود و جبهه‌های سیاسی‌شان تبدیل نکنند.

حجت‌الاسلام روانبخش تصریح کرد: اگر هر یک از گروه‌های سیاسی چنین فکر شومی را در سر داشته باشند، بدانند که گام‌های بسیار بلندی به سمت نابودی خود برداشته‌اند.

وی در پایان با بیان این‌که نظام اسلامی ایران از این دست مسائل در طول تاریخ سی ساله خود بسیار دیده است، خاطرنشان کرد: بعید می‌دانم گروه‌های سیاسی آنقدر دست و پای خود را گم کرده باشند که دست به چنین انتحار سیاسی بزنند که اگر چنین کاری کنند مردم تکلیفشان را برای همیشه با این افراد خواهند فهمید./ت302

 
ارسال نظرات