۲۷ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۸:۰۸
کد خبر: ۶۳۹۶۳
امام جمعه زاهدان:

امروز ایران اسلامی تجلی قدرت فلسطین است

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه امروز جمهوری اسلامی ایران پایگاه دفاع از فلسطین است، گفت: ایران اسلامی تجلی قدرت فلسطین است .
حجت الاسلام و المسلمين سليماني،‌امام جمعه زاهدان
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در زاهدان، حجت الاسلام و المسلمین عباسعلی سلیمانی، نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان در خطبه های نمازجمعه این هفته که در مصلی قدس زاهدان برگزار شد، به بیان تاریخچه ای از اشغال سرزمین فلسطین و تشکیل رژیم جعلی صهیونیستی پرداخت و اظهار داشت: رژیم صهیونیستی جنایات فراوانی را بر علیه مردم مظلوم فلسطین و بشریت مرتکب شده است که امروز رکورددار نقض حقوق بشر در جهان قلمداد می شود .

امام جمعه زاهدان، به بخشی از جنایات و کارنامه سیاه رژیم صهیونیستی در زیر سایه قدرتهای استکباری و حمایت آمریکا، اشاره کرد و افزود: جلوگیری از ورود دارو به سرزمینهای اشغالی، حمله های هوایی و کشتار غیر نظامیان و کودکان، جنایات اردوگاه صبرا و شتیلا، استفاده از مواد شیمیایی و رادیو اکتیو در تسلیحات در مواجه با مردم بیگناه و مظلوم فلسطین، استفاده از سلاحهای کشتار جمعی، ترور رهبران فلسطینی و حتی اعتراف بی شرمانه به این حرکت ددمنشانه و تشکیل گروههای ترور به شکل رسمی تنها بخشی از این جنایات است .

حجت الاسلام و المسلمین سلیمانی، در ادامه اظهار داشت: آزمایش مواد شیمیایی و سلاحهای جدید کشتار جمعی بر روی مردم بی دفاع و حتی زندانیان فلسطینی و مردم لبنان، آواره کردن فلسطینیان به زور، ایجاد دبوار نژادپرستانه حائل، ایجاد شهرکهای صهیونیستی، اخراج اجباری مردان فلسطینی، غصب غیرقانونی منازلشان در قدس شریف و تلاش برای از بین بردن بیت المقدس و آثار اسلامی و کشتار زندانیان و فروش غیرقانونی اعضای بدن آنها و ممنوع کردن زمینه رشد مردم فلسطین از جنایت دیگر رژیم جنایتکار و نژادپرست صهیونیستی بر ضد مردم بیگناه و مظلوم فلسطین می باشد .

نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان، با بیان اینکه "مردم مظلوم فلسطین از یک سو تحت ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی هستند و از سوی دیگر از سوی رهبران خودفروخته و ترسو عرب که نخواستند مسأله فلسطین مسأله اصلی جهان اسلام باشد، مواجه هستند"، تصریح کرد: ظلم دیگری که رهبران خائن عرب علیه مردم مظلوم فلسطین روا داشتند، دلبستن به میز مذاکره است .

خطیب جمعه زاهدان، همچنین گفت: فلسطین امروز، فلسطین دیروز  نیست و مردم امروز فلسطین هم مردم چند سال گذشته نیستند و امروز سرمایه های سنگین و ثروت گرانبهایی در اختیار مردم مظلوم فلسطین قرار دارد.

حجت الاسلام و المسلمین سلیمانی، افزود: اولین ثروت مسأله روز قدس است که هر ساله حساسیت مردم به مسأله فلسطین شدیدتر می شود و این سرمایه بسیار گرانقدری است که در اختیار مردم فلسطین قرار دارد .

وی، ادامه داد: سرمایه دوم، بیداری مردم جوامع اسلامی و خود مردم فلسطین است که در سایه این بیداری، هویت سران بزدل و خودفروخته عرب بر آنها افشا و نمایان شد .

امام جمعه زاهدان، با بیان اینکه "امروز محبوبترین فرد در جهان عرب سید حسن نصرالله است"، تأکید کرد: آگاهی و بیداری مردم بهترین سرمایه ای  است که  نقش کلانی در آگاهی مردم فلسطین داشت .

نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری، در ادامه گفت: جنگ 33 روزه رژیم اشغالگر صهیونیستی علیه حزب الله لبنان و جنگ 22 روزه  علیه حماس از دیگر سرمایه هایی است که در اختیار مردم مظلوم و بیگناه فلسطین قرار دارد .

حجت الاسلام و المسلمین سلیمانی، به حمایت های ایران از مردم مظلوم فلسطین اشاره کرد و افزود: امروز ایران پایگاه دفاع از فلسطین و تجلی قدرت آن است و بر همین اساس به مخالفت با ایران اسلامی بر می خیزند .

نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان، با انتقاد از کسانی که در برابر رژیم صهیونیستی سکوت کرده و دم از اسلام می زنند و حتی دعا برای رزمندگان فلسطینی را هم حرام اعلام کرده اند، تصریح کرد: اسلام آمریکایی در جهان مرده است و فقط توان تفرقه و برادرکشی را دارد. /پ202

ارسال نظرات