۱۰ مهر ۱۳۸۸ - ۱۵:۲۲
کد خبر: ۶۴۷۷۹
نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری:

هیچ تشتتی در اجلاسیه اخیر خبرگان وجود نداشت

خبرگزاری رسا ـ نماینده مردم گلستان درمجلس خبرگان رهبری در گفت وگو با رسا، با اشاره به تبلیغات منفی برخی رسانه های غربی در خصوص اجلاسیه اخیر خبرگان گفت: هیچ تشددی در اجلاسیه اخیر خبرگان وجود نداشت و در وحدت کامل برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمين سيد عبدالهادي حسيني شاهرودي، نماينده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبري،
 
حجت الاسلام و المسلمین، عبدالهادی حسینی شاهرودی، نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری، درگفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، با مثبت ارزیابی کردن اجلاسیه اخیر خبرگان گفت: این اجلاسیه دو روزه با بررسی برخی مسائل مربوط به کشور و نیز برگزاری کمیسیون های تخصصی به کار خود پایان داد.
 
وی با اشاره به تبلیغات منفی برخی رسانه های غربی در خصوص اجلاسیه اخیر خبرگان و ایجاد خدشه در اهداف بلند این مجلس گفت: هیچ تشتتی در اجلاسیه اخیر خبرگان وجود نداشت و در وحدت کامل برگزار شد و این مسأله در کاملاً مشهود بود.
 
حجت الاسلام و المسلمین شاهرودی افزود: در این اجلاسیه برخی از نمایندگان خبرگان در نطق های پیش از دستور نظرات خود را در خصوص مسائل مختلف بیان کردند، و در این میان نیز یک نفر در سخنرانی خود مطالبی را بیان کرد.

وی یکی از وظایف مجلس خبرگان را بررسی مسائل مربوط به نظام دانست و تصریح کرد: در این اجلاسیه دو روزه با دعوت از برخی مسؤولان گزارشی در خصوص روند برنامه های کشور به نمایندگان خبرگان ارائه شد.

حجت الاسلام و المسلمین شاهرودی با بیان این که قبل از برگزاری اجلاسیه خبرگان برخی ها یک سری توقعاتی داشتند که به دنبال مطرح کردن آن بودند، تصریح کرد: اما به دلیل جو مناسب حاکم بر جلسات چیزی از سوی این اشخاص مطرح نشد.

وی با مهم ارزیابی کردن نقش مجلس خبرگان در ایجاد ثبات در کشور، گفت: نمایندگان خبرگان با وحدت و همدلی نقش تأثیر گذاری در ثبات مملکت دارند.
 
نماینده مردم گلستان درمجلس خبرگان رهبری خاطر نشان کرد: نمایندگان ملت ایران در مجلس خبرگان رهبری با وحدت و اتفاق نظر خود اجازه توطئه چینی را به دشمنان نظام و انقلاب نخواهند داد.

نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که نمایندگان خبرگان در اجلاسیه اخیر نظرات خود را در خصوص مسائل مختلف مطرح کردند، گفت: یکی از نمایندگان که نظری مخالف نظر دیگران داشت، رهبری با سعه صدر و احترام با ایشان رفتار کردند و فرمودند که ایشان هم یک نظری دارد.

وی همچنین به سخنان آیت الله هاشمی رفسنجانی در آغاز جلسات مجلس خبرگان رهبری اشاره کرد و گفت: آقای هاشمی در سخنرانی خود راه برون رفت از تمامی مشکلات را قرار دادن رهنمود های رهبری به عنوان الگوی راه عنوان کرد.

حجت الاسلام و المسلمین شاهرودی با مهم ارزیابی کردن نقش رهبری در نظام اسلامی گفت: سخنان آقای هاشمی رفسنجانی در خصوص نقش رهبر معظم انقلاب اسلامی بسیار مهم بوده است./ت302
ارسال نظرات